Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daffa FC.SC Putra Al-Ghanim Qayyum S.C
4-4-2 Tactiek 2021 (4-3-3)
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 51.6
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hasegem is nu in balbezit. Atmajaya is nu in balbezit. Atmajaya passt de bal met de wreef. Suebu probeert de bal met de borst te controleren. Suebu schiet op doel. Kaleel bokst de bal weg. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem haalt uit met een fantastische trap. Kaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prisdiantoro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:1

7e minuut.
Hasegem onderschept slim de pass. Hasegem passt de bal in één keer door. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu draait met de bal, schiet en ... Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:2

11e minuut.
Natsir rent richting de bal. Natsir probeert naar een medespeler te passen. Suebu is nu in balbezit. Suebu haalt uit met een fantastische trap. Kaleel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:3

13e minuut.
Luhulima bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhulima geeft een hoge lob. Malanua is nu in balbezit. Malanua geeft de bal voor. Hasegem krijgt zijn hoofd ertegen. Kaleel bokst de bal weg.

15e minuut.
Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro probeert naar een medespeler te passen. Situmorang probeert naar een medespeler te passen. Prisdiantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisdiantoro draait met de bal, schiet en ... Kaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rizal geeft een lange en hoge pass. Prisdiantoro probeert de bal met de borst te controleren. Darmawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisdiantoro onderschept slim de pass. Prisdiantoro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atmajaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atmajaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aritonang met een sublieme pass. Hasegem is nu in balbezit. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Natsir is nu in balbezit. Natsir passt de bal zonder na te denken. Situmorang speelt de bal door. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Slamet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luhulima de bal. Suebu rent richting de bal. Suebu draait met de bal, schiet en ... Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:4

31e minuut.
Darmawan is nu in balbezit. Slamet verovert de bal door een tackle van achteren. Slamet speelt de bal door. Prisdiantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisdiantoro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kusunah rent richting de bal. Prisdiantoro onderschept slim de pass. Prisdiantoro heeft problemen om de bal te vangen. Prisdiantoro draait met de bal, schiet en ... Kaleel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:5

35e minuut.
Natsir verovert de bal door een tackle van achteren. Natsir speelt de bal door. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herlianto komt het veld opgelopen. Pekey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 82%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 18%.
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:6

48e minuut.
Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem geeft de bal voor. Suebu rent richting de bal. Prisdiantoro rent richting de bal. Prisdiantoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal verovert de bal door een tackle van achteren. Nurpijal geeft de bal voor. Hasegem rent richting de bal. Hasegem schiet op doel. Kaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Prisdiantoro probeert naar een medespeler te passen. Slamet is nu in balbezit. Slamet probeert naar een medespeler te passen. Prisdiantoro heeft problemen om de bal te vangen. Prisdiantoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasegem rent richting de bal. Hasegem draait met de bal, schiet en ... Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:7

53e minuut.
Kuncoro speelt de bal door. De Groot is nu in balbezit. De Groot speelt de bal door. Hasegem rent richting de bal. Hasegem haalt uit met een fantastische trap. Kaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prisdiantoro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:8

60e minuut.
Slamet passt de bal in één keer door. Hasegem is nu in balbezit. Suebu is nu in balbezit. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem haalt uit met een fantastische trap. Kaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:9

64e minuut.
Kusunah geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nurpijal de bal onder controle te krijgen. De Groot is nu in balbezit. De Groot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zaelani kopt de bal weg. Daar is Suebu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suebu met een sublieme pass. Prisdiantoro is nu in balbezit. Prisdiantoro draait met de bal, schiet en ... Kaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Prisdiantoro is nu in balbezit. Klungelig pakt Prisdiantoro de bal. Prisdiantoro passt de bal zonder na te denken. Suebu is nu in balbezit. Suebu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:10

75e minuut.
De Groot kopt de bal weg. Nurpijal onderschept slim de pass. Sambera probeert naar een medespeler te passen. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Natsir is nu in balbezit. Natsir probeert naar een medespeler te passen. Suebu rent richting de bal. Suebu draait met de bal, schiet en ... Kaleel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:11

89e minuut.
De Groot rent richting de bal. Muhaimin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot rent richting de bal. De Groot draait met de bal, schiet en ... Sambera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 57%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 43%.
daffa FC.SC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:11