Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vernen Spar11
Normal Tactiek 3B3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Inworp. Ruhiyat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malanua rent richting de bal. Begawan onderschept slim de pass. Begawan draait met de bal, schiet en ... Jaworski bokst de bal weg.

13e minuut.
Begawan geeft een lange en hoge pass. Opioła rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahmanto. Rahmanto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lipták rent richting de bal. Lipták passt de bal met de wreef. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Sudaryono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:1

14e minuut.
Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Begawan is nu in balbezit. Wicahyono probeert naar een medespeler te passen. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Manukai is nu in balbezit. Buwono verovert de bal door een tackle van achteren. Buwono speelt de bal door. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Lipták rent richting de bal. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ... Sudaryono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Supandi heeft problemen om de bal te vangen. Lipták is nu in balbezit. Lipták schiet op doel. Sudaryono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:2

32e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft een hoge lob. Inworp. Supriyadi met een snelle inworp. Begawan geeft de bal voor. Jaworski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bobšič geeft een hoge lob. Inworp. Supriyadi met een snelle inworp. Begawan is nu in balbezit. Begawan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kujawka trapt de bal weg van het doel. Tekerlekçi is nu in balbezit. Natapura is nu in balbezit. Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ... Sudaryono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Manukai rent richting de bal. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták passt de bal zonder na te denken. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 55%, Spar11 45%.
Vernen - Spar11 0:2

46e minuut.
Lipták probeert naar een medespeler te passen. Malanua rent richting de bal. Rahmanto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rahmanto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaworski met een harde bal richting middenveld. Lipták kopt de bal weg. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel. Sudaryono bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:3

69e minuut.
Wicahyono neemt de hoekschop. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Lipták rent richting de bal. Lipták schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:4

71e minuut.
Manukai probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sandang met de inworp. Buwono geeft de bal voor. Lipták krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Begawan is nu in balbezit. Buwono verovert de bal door een tackle van achteren. Buwono speelt de bal door. Wicahyono heeft problemen om de bal te vangen. Wicahyono geeft de bal voor. Sudaryono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Wicahyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Tekerlekçi schiet op doel. Sudaryono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:5

80e minuut.
Begawan speelt de bal door. Manukai rent richting de bal. Lipták onderschept slim de pass. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wicahyono passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Supandi de bal. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sandang speelt de bal door. Wicahyono is nu in balbezit. Wicahyono passt de bal met de wreef. Lipták rent richting de bal. Lipták haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pekey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták draait met de bal, schiet en ... Sudaryono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Manukai kopt de bal weg. Sandang is nu in balbezit. Sandang geeft een lange en hoge pass. Lipták is nu in balbezit. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Spar11 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 82%, Spar11 18%.
Vernen - Spar11 0:6