Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunari FC Dunadan Rangers
451 Tactiek Bree v.11b
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Lozano Sánchez controleert de bal met de borst. Krisdjianto rent richting de bal. Lozano Sánchez onderschept slim de pass. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tart is nu in balbezit. Tart geeft een hoge lob. Harsya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doblas Santana kopt de bal weg. Hariyadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tart. Tart krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Leber is nu in balbezit. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber is nu in balbezit. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Martinchev onderschept slim de pass. Martinchev met een sublieme pass. Kartiko heeft problemen om de bal te vangen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Harsono bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Krisdjianto de bal. Harsya is nu in balbezit. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel. Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:3

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Martinchev de bal onder controle te krijgen. Leber rent richting de bal. Leber geeft een lange en hoge pass. Lozano Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Sánchez schiet op doel. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rotinsulu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotinsulu geeft een hoge lob. Leber kopt de bal weg. Harsya rent richting de bal. Harsya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harsono trapt de bal weg van het doel. Leber kopt de bal weg. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lapid probeert naar een medespeler te passen. Tart rent richting de bal. Tart probeert naar een medespeler te passen. Harsya is nu in balbezit. Harsya draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rotinsulu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eben met de inworp. Harsya heeft problemen om de bal te vangen. Harsya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mardiyanto rent richting de bal. Harsya verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Eben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doblas Santana kopt de bal weg. Rotinsulu met een sublieme pass. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kartiko geeft een lange en hoge pass. Martinchev met een sublieme pass. Tart probeert naar een medespeler te passen. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Leber geeft een hoge lob. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez speelt de bal door. Harsya rent richting de bal. Harsya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tart is nu in balbezit. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez passt de bal in één keer door. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel. Harsono bokst de bal weg. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 70%, Dunadan Rangers 30%.
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:4

46e minuut.
Tart verovert de bal door een tackle van achteren. Tart met een sublieme pass. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:5

51e minuut.
Dudek geeft de bal voor. Rotinsulu onderschept slim de pass. Eben is nu in balbezit. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Asmat is nu in balbezit. Tart is nu in balbezit. Tart geeft een hoge lob. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Supriyadi komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Tart kopt de bal weg. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Harsya speelt de bal door. Tart is nu in balbezit. Tart speelt de bal door. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Martinchev passt de bal zonder na te denken. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudek. Dudek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tart rent richting de bal. Tart met een sublieme pass. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:6

78e minuut.
Harsya rent richting de bal. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez passt de bal zonder na te denken. Harsya rent richting de bal. Harsya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sologhashvili speelt de bal door. Doblas Santana rent richting de bal. Doblas Santana passt de bal zonder na te denken. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel. Harsono bokst de bal weg. Eben is nu in balbezit. Eben haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:7

85e minuut.
Harsya kopt de bal weg. Klungelig pakt Tart de bal. Tart passt de bal met de wreef. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Harsya is nu in balbezit. Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Krisdjianto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lozano Sánchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Winardi komt het veld opgelopen. Gebze komt het veld opgelopen. Harsya neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 60%, Dunadan Rangers 40%.
Sunari FC - Dunadan Rangers 0:8