Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSB tunas MacanPutih Fc
442Tunas Tactiek jalatunda
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 49
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Numfor met een sublieme pass. Purnomo rent richting de bal. Cechetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cechetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:1

9e minuut.
Żyła passt de bal in één keer door. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto passt de bal in één keer door. Żyła is nu in balbezit. Żyła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Żyła rent richting de bal. Żyła haalt uit met een fantastische trap. Adiprasetyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:2

19e minuut.
Esatov rent richting de bal. Esatov passt de bal in één keer door. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek geeft een hoge lob. Triyatna springt en kopt de bal. Adiprasetyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Makatindu passt de bal zonder na te denken. Laksana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelonek is nu in balbezit. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Makatindu met een snelle inworp. Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Numfor krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Numfor rent richting de bal. Numfor passt de bal zonder na te denken. Cechetto heeft problemen om de bal te vangen. Cechetto draait met de bal, schiet en ... Adiprasetyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Numfor geeft een hoge lob. Żyła probeert de bal aan de voet te houden. Cechetto met een sublieme pass. Żyła is nu in balbezit. Żyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 57%, MacanPutih Fc 43%.
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:2

50e minuut.
Triyatna rent richting de bal. Triyatna passt de bal met de wreef. Żyła is nu in balbezit. Żyła haalt uit met een fantastische trap. Adiprasetyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Żyła is nu in balbezit. Żyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:3

51e minuut.
Panek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zamarchi geeft een lange en hoge pass. Triyatna probeert de bal aan de voet te houden. Żyła kopt de bal weg. Cechetto heeft problemen om de bal te vangen. Cechetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Leksono verovert de bal door een tackle van achteren. Leksono passt de bal zonder na te denken. Daar is Numfor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numfor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panek probeert naar een medespeler te passen. Cechetto kopt de bal weg. Żyła is nu in balbezit. Żyła draait met de bal, schiet en ... Panek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beketov komt het veld opgelopen. Benoît komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Killian rent richting de bal. Killian met een sublieme pass. Cechetto met een sublieme pass. Triyatna rent richting de bal. Triyatna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah geeft de bal voor. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cechetto rent richting de bal. Cechetto haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inworp. Tylas komt het veld opgelopen. Gliński komt het veld opgelopen. Numfor met een snelle inworp. Tylas met een sublieme pass. Żyła is nu in balbezit. Żyła schiet op doel. Panek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Purnomo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tylas de bal. Tylas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:4

71e minuut.
Żyła rent richting de bal. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas draait met de bal, schiet en ... Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żyła is nu in balbezit. Żyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:5

75e minuut.
Buitenspel voor Żyła. Goede buitenspelval van de verdediging. Widodo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nur`afiq probeert naar een medespeler te passen. Żyła kopt de bal weg. Tylas rent richting de bal. Tylas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:6

84e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Żyła is nu in balbezit. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ... Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Jelonek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonek geeft een hoge lob. Tylas kopt de bal weg. Żyła rent richting de bal. Żyła haalt uit met een fantastische trap. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Killian de bal. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto met een sublieme pass. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 73%, MacanPutih Fc 27%.
SSB tunas - MacanPutih Fc 0:7