Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghatel fc Vamos Lombok FC
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 60.7
slecht Schieten wonderbaarlijk
hopeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Kosasih is nu in balbezit. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci passt de bal met de wreef. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:1

4e minuut.
Ramanda onderschept slim de pass. Windarto rent richting de bal. Windarto passt de bal zonder na te denken. Yamane geeft een lange en hoge pass. Llaskuci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yamane probeert naar een medespeler te passen. Bláthy speelt de bal door. Kosasih is nu in balbezit. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci schiet op doel. Purwanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suparhan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bláthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:2

8e minuut.
Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Purwanto met een sublieme pass. Windarto kopt de bal weg. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Purwanto bokst de bal weg.

9e minuut.
Windarto verovert de bal door een tackle van achteren. Windarto speelt de bal door. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bláthy de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yamane rent richting de bal. Yamane geeft een lange en hoge pass. Hariyadi rent richting de bal. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ramanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparhan verovert de bal door een tackle van achteren. Suparhan geeft een hoge lob. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:3

16e minuut.
Karsono kopt de bal weg. Sucipto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucipto geeft de bal voor. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:4

18e minuut.
Ogoai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogoai geeft een hoge lob. Yamane kopt de bal weg. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:5

19e minuut.
Purdjianto met een sublieme pass. Permana heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci schiet op doel. Purwanto bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hariyadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Llaskuci maakt een snoekduik en kopt de bal. Purwanto bokst de bal weg. Kosasih is nu in balbezit. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:6

21e minuut.
Han-Kon met een sublieme pass. Suparhan rent richting de bal. Suparhan geeft een hoge lob. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Purwanto trapt de bal weg van het doel. Windarto is nu in balbezit. Windarto passt de bal met de wreef. Llaskuci heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Han-Kon kopt de bal weg. Daar is Windarto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Windarto met een sublieme pass. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy schiet op doel. Purwanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purwanto met een sublieme pass. Yamane kopt de bal weg. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Llaskuci passt de bal in één keer door. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi passt de bal met de wreef. Suparhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparhan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Windarto speelt de bal door. Ogoai met een sublieme pass. Malanua heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ramanda heeft problemen om de bal te vangen. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi passt de bal met de wreef. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:7

32e minuut.
Permana passt de bal zonder na te denken. Ramanda heeft problemen om de bal te vangen. Malanua rent richting de bal. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bláthy heeft problemen om de bal te vangen. Bláthy draait met de bal, schiet en ... Purwanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:8

33e minuut.
Klungelig pakt Bláthy de bal. Bláthy geeft een lange en hoge pass. Hariyadi met een sublieme pass. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:9

36e minuut.
Gässler geeft de bal voor. Llaskuci kopt de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap. Purwanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:10

37e minuut.
Malanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci met een sublieme pass. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi geeft een hoge lob. Kosasih heeft problemen om de bal te vangen. Purwanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wahab speelt de bal door. Windarto probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi geeft een lange en hoge pass. Llaskuci krijgt zijn hoofd ertegen. Purwanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Llaskuci passt de bal in één keer door. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamane passt de bal met de wreef. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:11

42e minuut.
Llaskuci passt de bal met de wreef. Yamane rent richting de bal. Yamane probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Karsono heeft problemen om de bal te vangen. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:12

45e minuut.
Yamane geeft een lange en hoge pass. Llaskuci kopt de bal weg. Wahab heeft problemen om de bal te vangen. Bláthy onderschept slim de pass. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 93%, Vamos Lombok FC 7%.
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:13

46e minuut.
Bláthy passt de bal met de wreef. Daar is Kosasih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:14

48e minuut.
Kosasih is nu in balbezit. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci passt de bal met de wreef. Bláthy rent richting de bal. Bláthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ogoai de bal. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. Purwanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Yamane kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramanda de bal. Windarto met een sublieme pass. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Purwanto met een harde bal richting middenveld. Gässler kopt de bal weg. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gässler rent richting de bal. Gässler geeft de bal voor. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Purwanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:15

56e minuut.
Daar is Bláthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bláthy probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Purwanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hariyadi geeft een lange en hoge pass. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:16

58e minuut.
Llaskuci kan de bal niet met de borst controleren. Malanua rent richting de bal. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Ogoai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Yamane kopt de bal weg. Daar is Kosasih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Purwanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:17

62e minuut.
Wahab geeft een hoge lob. Inworp. Gässler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Purwanto trapt de bal weg van het doel. Yamane controleert de bal met de borst. Yamane passt de bal met de wreef. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Gässler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bláthy geeft een hoge lob. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Paal! Llaskuci rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:18

67e minuut.
Gässler met een snelle inworp. Bláthy rent richting de bal. Bláthy geeft de bal voor. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci schiet op doel. Purwanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sampoerna kopt de bal weg. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamane met een sublieme pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:19

69e minuut.
Llaskuci passt de bal zonder na te denken. Bláthy rent richting de bal. Bláthy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Gässler geeft een lange en hoge pass. Purwanto probeert naar een medespeler te passen. Yamane kopt de bal weg. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Purwanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ogoai de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:20

75e minuut.
Yamane is nu in balbezit. Yamane passt de bal zonder na te denken. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy geeft een lange en hoge pass. Llaskuci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Llaskuci rent richting de bal. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:21

80e minuut.
Gässler met de inworp. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy geeft een lange en hoge pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:22

81e minuut.
Yamane kan de bal niet met de borst controleren. Yamane geeft een lange en hoge pass. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. Purwanto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Llaskuci passt de bal zonder na te denken. Bláthy rent richting de bal. Bláthy schiet op doel. Kosasih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purwanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:23

87e minuut.
Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon geeft een hoge lob. Karsono heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hariyadi kopt de bal weg. Yamane heeft problemen om de bal te vangen. Yamane probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 90%, Vamos Lombok FC 10%.
ghatel fc - Vamos Lombok FC 0:24