Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC AS Rembang
442 Tactiek asrtactics
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Isharudin geeft een hoge lob. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal passt de bal in één keer door. Walasek heeft problemen om de bal te vangen. Opaliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Walasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:1

7e minuut.
Rochim is nu in balbezit. Rochim geeft een hoge lob. Rettore heeft problemen om de bal te vangen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kambey heeft problemen om de bal te vangen. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński met een sublieme pass. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Isharudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Isharudin met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:2

18e minuut.
Rochim met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek passt de bal in één keer door. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari passt de bal in één keer door. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kambey met de inworp. Ubysz geeft een hoge lob. Opaliński springt en kopt de bal. Sumarna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lebas onderschept slim de pass. Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari probeert naar een medespeler te passen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel. Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:4

26e minuut.
Tecuari geeft de bal voor. Tamani verovert de bal door een tackle van achteren. Kosmal speelt de bal door. Walasek rent richting de bal. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:5

29e minuut.
Isharudin probeert naar een medespeler te passen. Kogoya rent richting de bal. Tecuari probeert naar een medespeler te passen. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Solichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:6

30e minuut.
Yumurtacı is nu in balbezit. Yumurtacı geeft een hoge lob. Isharudin kopt de bal weg. Tecuari geeft een lange en hoge pass. Walasek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:7

33e minuut.
Daar is Tecuari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari geeft een lange en hoge pass. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:8

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosmal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tecuari speelt de bal door. Daar is Kogoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogoya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isharudin rent richting de bal. Isharudin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tecuari passt de bal met de wreef. Walasek rent richting de bal. Walasek speelt de bal door. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kogoya rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Opaliński speelt de bal door. Isharudin geeft een lange en hoge pass. Ubysz probeert de bal aan de voet te houden. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:9

42e minuut.
Hamsyah passt de bal zonder na te denken. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Kogoya rent richting de bal. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kogoya kan de bal niet met de borst controleren. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari probeert naar een medespeler te passen. Walasek heeft problemen om de bal te vangen. Walasek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 75%, AS Rembang 25%.
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:9

46e minuut.
Yumurtacı geeft een lange en hoge pass. Opaliński kopt de bal weg. Rochim met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Opaliński kan de bal niet met de borst controleren. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari passt de bal zonder na te denken. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tecuari passt de bal met de wreef. Daar is Kosmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Solichin met een sublieme pass. Opaliński kopt de bal weg. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:10

53e minuut.
Isharudin is nu in balbezit. Isharudin passt de bal zonder na te denken. Lebas speelt de bal door. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Solichin met een harde bal richting middenveld. Opaliński kopt de bal weg. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hamsyah speelt de bal door. Jatinegara speelt de bal door. Opaliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Walasek de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yumurtacı speelt de bal door. Tecuari met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Tamani probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jatinegara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara geeft een lange en hoge pass. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Solichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:11

67e minuut.
Ubysz geeft de bal voor. Inworp. Isharudin met de inworp. Tecuari geeft een hoge lob. Walasek springt en kopt de bal. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Górnicz rent richting de bal. Rochim onderschept slim de pass. Rochim probeert naar een medespeler te passen. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:12

70e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Isharudin kopt de bal weg. Opaliński geeft een lange en hoge pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diponegoro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński geeft de bal voor. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Solichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:13

76e minuut.
Diponegoro geeft een lange en hoge pass. Tamani kopt de bal weg. Opaliński met een sublieme pass. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya draait met de bal, schiet en ... Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tecuari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tamani de bal onder controle te krijgen. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:14

83e minuut.
Diponegoro geeft een hoge lob. Rettore kopt de bal weg. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kambey rent richting de bal. Kambey passt de bal zonder na te denken. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 80%, AS Rembang 20%.
Anggrek Ceria FC - AS Rembang 0:15