Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidoarjo36 FC Panti Putra FC
Attack Tactiek MODIFST
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Nurcahyo is nu in balbezit. Nurcahyo passt de bal in één keer door. Jatinegara met een sublieme pass. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Priyanto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saragih komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Nurcahyo rent richting de bal. Nurcahyo passt de bal zonder na te denken. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana schiet op doel. Malis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:1

17e minuut.
Malis met een harde bal richting middenveld. Zulfikar kopt de bal weg. Daar is Kuncahyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Nurcahyo verovert de bal door een tackle van achteren. Pangkatana is nu in balbezit. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Malis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:2

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Malis niet meer kan verder spelen. Zainudin komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pangkatana rent richting de bal. Pangkatana geeft de bal voor. Nurcahyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Buitenspel voor Jaén. Goede buitenspelval van de verdediging. Slamet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rohdiana kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:3

28e minuut.
Bakti heeft problemen om de bal te vangen. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana draait met de bal, schiet en ... Zainudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:4

30e minuut.
Slamet verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sriwahono de bal. Sriwahono probeert naar een medespeler te passen. Rohdiana heeft problemen om de bal te vangen. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:5

34e minuut.
Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncahyo rent richting de bal. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono schiet op doel. Zainudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:6

35e minuut.
Jaén is nu in balbezit. Jaén passt de bal zonder na te denken. Nurcahyo is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zainudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zainudin trapt de bal weg van het doel. Jatinegara kopt de bal weg. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidoarjo36 FC 79%, Panti Putra FC 21%.
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:7

46e minuut.
Munandar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana passt de bal met de wreef. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara onderschept slim de pass. Jatinegara passt de bal in één keer door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Zainudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kuncahyo speelt de bal door. Nurcahyo rent richting de bal. Nurcahyo onderschept slim de pass. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Zainudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:8

51e minuut.
Bakti met een sublieme pass. Sriwahono is nu in balbezit. Zulfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono onderschept slim de pass. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nurcahyo is nu in balbezit. Pangkatana onderschept slim de pass. Pangkatana passt de bal zonder na te denken. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pangkatana geeft de bal voor. Zainudin met een sublieme pass. Nurcahyo kopt de bal weg. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:9

64e minuut.
Slamet verovert de bal door een tackle van achteren. Slamet geeft een hoge lob. Rohdiana kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:10

68e minuut.
Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft een lange en hoge pass. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Zainudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:11

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siagian komt het veld opgelopen. Hutagalung komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bakti passt de bal in één keer door. Hutagalung is nu in balbezit. Hutagalung geeft een hoge lob. Saragih rent richting de bal. Saragih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sriwahono heeft problemen om de bal te vangen. Kuncahyo is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Zainudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:12

77e minuut.
Nurcahyo kopt de bal weg. Saragih rent richting de bal. Saragih passt de bal zonder na te denken. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Zainudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Hutagalung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurcahyo geeft de bal voor. Saragih probeert de bal met de borst te controleren. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zainudin trapt de bal weg van het doel. Hutagalung kopt de bal weg. Daar is Zulfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:13

81e minuut.
Siagian passt de bal met de wreef. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana passt de bal zonder na te denken. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:14

85e minuut.
Siagian probeert naar een medespeler te passen. Saragih rent richting de bal. Saragih passt de bal in één keer door. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:15

88e minuut.
Nurcahyo rent richting de bal. Nurcahyo met een sublieme pass. Sugiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih rent richting de bal. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidoarjo36 FC 83%, Panti Putra FC 17%.
Sidoarjo36 FC - Panti Putra FC 0:15