Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PikoFC PALU PUTRA
Normal Tactiek PALU PUTRA L
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Poerwadi is nu in balbezit. Tobing rent richting de bal. Tobing passt de bal met de wreef. Jalal is nu in balbezit. Jalal draait met de bal, schiet en ... Sofyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:1

3e minuut.
Kustanto is nu in balbezit. Kustanto geeft een hoge lob. Poerwadi kopt de bal weg. Jalal is nu in balbezit. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barhan probeert naar een medespeler te passen. Lumbuun speelt de bal door. Jalal rent richting de bal. Jalal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tambea geeft een hoge lob. Inworp. Lumbuun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ... Sofyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Numfor de bal onder controle te krijgen. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:2

7e minuut.
Tobing onderschept slim de pass. Tobing passt de bal met de wreef. Jalal rent richting de bal. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:3

13e minuut.
Sofyan probeert naar een medespeler te passen. Musriza is nu in balbezit. Yanianto geeft de bal voor. Jalal is nu in balbezit. Jalal schiet op doel. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Numfor geeft een lange en hoge pass. Yanianto kopt de bal weg. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... Sofyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:4

15e minuut.
Lumbuun met de inworp. Sirait is nu in balbezit. Sirait geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poerwadi de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Sofyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:5

18e minuut.
Zaenal is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanianto met de inworp. Poerwadi kan de bal niet met de borst controleren. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Toisuta geeft een hoge lob. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jalal kopt de bal weg. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi rent richting de bal. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Ohorella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal haalt uit met een fantastische trap. Sofyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:6

25e minuut.
Poerwadi passt de bal met de wreef. Jalal rent richting de bal. Jalal probeert naar een medespeler te passen. Tobing is nu in balbezit. Tobing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:7

27e minuut.
Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal is nu in balbezit. Jalal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:8

28e minuut.
Jalal passt de bal zonder na te denken. Toisuta geeft een hoge lob. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:9

29e minuut.
Praja speelt de bal door. Zaenal rent richting de bal. Zaenal passt de bal met de wreef. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi speelt de bal door. Tobing is nu in balbezit. Tobing haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barhan geeft de bal voor. Jalal kopt de bal weg. Kustanto kan de bal niet met de borst controleren. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Poerwadi passt de bal zonder na te denken. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun passt de bal in één keer door. Tobing is nu in balbezit. Tobing geeft een hoge lob. Sofyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:10

42e minuut.
Yanianto rent richting de bal. Yanianto geeft de bal voor. Daar is Numfor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PikoFC 90%, PALU PUTRA 10%.
PikoFC - PALU PUTRA 0:11

47e minuut.
Lumbuun met een sublieme pass. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi met een sublieme pass. Jalal rent richting de bal. Jalal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Poerwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Poerwadi met een sublieme pass. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:12

55e minuut.
Toisuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Toisuta geeft een hoge lob. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:13

57e minuut.
Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing geeft de bal voor. Jalal rent richting de bal. Jalal schiet op doel. Sofyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:14

58e minuut.
Jalal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobing is nu in balbezit. Tobing passt de bal in één keer door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahmad komt het veld opgelopen. Purwadi komt het veld opgelopen. Anwar komt het veld opgelopen. Majid komt het veld opgelopen. Sadikin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tobing is nu in balbezit. Tobing geeft een lange en hoge pass. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Numfor rent richting de bal. Sadikin onderschept slim de pass. Sadikin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:15

64e minuut.
Zaenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Musriza verovert de bal door een tackle van achteren. Musriza geeft een hoge lob. Daar is Tobing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Poerwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Poerwadi passt de bal in één keer door. Daar is Sadikin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadikin draait met de bal, schiet en ... Sofyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:16

70e minuut.
Purwadi geeft de bal voor. Sadikin kopt de bal weg. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purwadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sadikin is nu in balbezit. Sadikin draait met de bal, schiet en ... Sofyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi passt de bal in één keer door. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... Sofyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:17

75e minuut.
Purwadi passt de bal met de wreef. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:18

78e minuut.
Purwadi is nu in balbezit. Purwadi geeft de bal voor. Tobing kopt de bal weg. Sadikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadikin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi passt de bal met de wreef. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ... Sofyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - PALU PUTRA 0:19

82e minuut.
Zaenal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulistyo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Estyaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid rent richting de bal. Majid probeert naar een medespeler te passen. Purwadi geeft een lange en hoge pass. Tobing maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Musriza geeft een lange en hoge pass. Tambea heeft problemen om de bal te vangen. Tobing is nu in balbezit. Tobing geeft een lange en hoge pass. Sadikin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PikoFC 83%, PALU PUTRA 17%.
PikoFC - PALU PUTRA 0:19