Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Hrasdan IbraMilan
Normal Tactiek 5-5-3
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


9e minuut.
Rechciński is nu in balbezit. Rechciński passt de bal in één keer door. Metelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelo schiet op doel. Tovmassyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Rechciński de bal onder controle te krijgen. Bagratuni rent richting de bal. Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Bagratuni de bal. Rechciński rent richting de bal. Rechciński passt de bal in één keer door. del Puerto rent richting de bal. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:3

23e minuut.
Rechciński probeert naar een medespeler te passen. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski speelt de bal door. Klungelig pakt del Puerto de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:4

30e minuut.
del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto passt de bal zonder na te denken. Metelo is nu in balbezit. Metelo haalt uit met een fantastische trap. Dabaghyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tigranyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Apolinarski de bal onder controle te krijgen. Metelo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto rent richting de bal. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
del Puerto passt de bal met de wreef. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:5

37e minuut.
Dokhoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mansuryan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Metelo met een sublieme pass. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński passt de bal zonder na te denken. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tovmassyan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Metelo de bal. Keledjyan is nu in balbezit. Metelo onderschept slim de pass. Metelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Hrasdan 75%, IbraMilan 25%.
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:5

50e minuut.
Keledjyan rent richting de bal. Metelo verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:6

57e minuut.
Rechciński passt de bal zonder na te denken. Metelo rent richting de bal. Metelo passt de bal zonder na te denken. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rechciński met een snelle inworp. del Puerto probeert de bal met de borst te controleren. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto onderschept slim de pass. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tovmassyan trapt de bal weg van het doel. Apolinarski kopt de bal weg. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Rechciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni is nu in balbezit. Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. Rechciński draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dabaghyan is nu in balbezit. Metelo onderschept slim de pass. Metelo draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metelo neemt de hoekschop. Daar is Rechciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rechciński schiet op doel. Estupyan probeert de bal aan de voet te houden. Tovmassyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Metelo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roncatto de bal. Roncatto met een sublieme pass. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bagratuni rent richting de bal. Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:7

68e minuut.
Khorenyan geeft de bal voor. Mignani kopt de bal weg. Metelo rent richting de bal. Metelo haalt uit met een fantastische trap. Tovmassyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:8

71e minuut.
Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena passt de bal in één keer door. Rechciński heeft problemen om de bal te vangen. Rechciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bagratuni geeft een lange en hoge pass. Metelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelo passt de bal in één keer door. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:9

80e minuut.
Tigranyan rent richting de bal. Metelo onderschept slim de pass. Metelo passt de bal zonder na te denken. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:10

84e minuut.
Roncatto passt de bal in één keer door. Rechciński rent richting de bal. Rechciński met een sublieme pass. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Apolinarski de bal. Apolinarski met een sublieme pass. Metelo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:11

88e minuut.
Orbelyan rent richting de bal. Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. Rechciński passt de bal zonder na te denken. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Hrasdan 67%, IbraMilan 33%.
Hay-Ari Hrasdan - IbraMilan 0:11