Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sis Sewan FC Kapan
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Sánchez Parrilla passt de bal zonder na te denken. Śrutwa is nu in balbezit. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:1

5e minuut.
Nüssli probeert naar een medespeler te passen. Salnitri met een sublieme pass. Frištenský speelt de bal door. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan bokst de bal weg.

7e minuut.
Okołowicz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salnitri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:2

11e minuut.
Ishkhanyan rent richting de bal. Frištenský onderschept slim de pass. Frištenský met een sublieme pass. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mermeryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermeryan geeft een hoge lob. Kaladjyan rent richting de bal. Harlem onderschept slim de pass. Harlem geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:3

17e minuut.
Okołowicz controleert de bal met de borst. Malkhasyan rent richting de bal. Okołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Aharonyan met een harde bal richting middenveld. Harlem kopt de bal weg. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:4

24e minuut.
Sánchez Parrilla met een sublieme pass. Daar is Harlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem met een sublieme pass. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Śrutwa probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla passt de bal zonder na te denken. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:5

27e minuut.
Klungelig pakt Kapukranyan de bal. Sánchez Parrilla onderschept slim de pass. Sánchez Parrilla speelt de bal door. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:6

38e minuut.
Mrkšić kopt de bal weg. Frištenský rent richting de bal. Frištenský geeft een hoge lob. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:7

40e minuut.
Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz met een sublieme pass. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:8

42e minuut.
Śrutwa is nu in balbezit. Śrutwa draait met de bal, schiet en ... Aronyan controleert de bal met de borst. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Okołowicz is nu in balbezit. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mermeryan de bal onder controle te krijgen. Nüssli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 84%, FC Kapan 16%.
Sis Sewan - FC Kapan 0:8

47e minuut.
Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić geeft de bal voor. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:9

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harlem neemt de hoekschop. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:10

52e minuut.
Frištenský is nu in balbezit. Frištenský probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić speelt de bal door. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nüssli is nu in balbezit. Nüssli geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Harlem passt de bal zonder na te denken. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa geeft de bal voor. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:11

71e minuut.
Norayan rent richting de bal. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla passt de bal met de wreef. Salnitri heeft problemen om de bal te vangen. Salnitri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aharonyan speelt de bal door. Harlem kopt de bal weg. Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Malkhasyan de bal. Frištenský verovert de bal door een tackle van achteren. Frištenský geeft de bal voor. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:12

80e minuut.
Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem geeft een lange en hoge pass. Okołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Sánchez Parrilla passt de bal zonder na te denken. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz passt de bal met de wreef. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:13

86e minuut.
Harlem met een snelle inworp. Śrutwa geeft de bal voor. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Parrilla probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:14

87e minuut.
Ishkhanyan heeft problemen om de bal te vangen. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa passt de bal in één keer door. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla schiet op doel. Aharonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz schiet op doel. Aronyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - FC Kapan 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 82%, FC Kapan 18%.
Sis Sewan - FC Kapan 0:15