Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SA Vagharshapat City Abovyan
Normal Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.9 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten average
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varteresyan trapt de bal weg van het doel. Kocharyan probeert de bal met de borst te controleren. Xingyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xingyuan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan geeft de bal voor. Xingyuan kopt de bal weg. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Olejník speelt de bal door. Oprişan met een sublieme pass. Olejník speelt de bal door. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Manasyan is nu in balbezit. Sharoyan is nu in balbezit. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan met een sublieme pass. Manasyan rent richting de bal. Manasyan schiet op doel. Varteresyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Malkhazyan kopt de bal weg. Shirinyan is nu in balbezit. Olejník onderschept slim de pass. Olejník geeft de bal voor. Manasyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan passt de bal met de wreef. Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:1

21e minuut.
Jamgochyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andonyan komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gerets verovert de bal door een tackle van achteren. Gerets met een sublieme pass. Manasyan is nu in balbezit. Manasyan haalt uit met een fantastische trap. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Olejník de bal. Olejník geeft een lange en hoge pass. Varteresyan met een sublieme pass. Rong kopt de bal weg. Oprişan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:2

45e minuut.
Gerets met een sublieme pass. Manasyan is nu in balbezit. Sharoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan schiet op doel. Varteresyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprişan rent richting de bal. Oprişan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oprişan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gerets zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rong heeft problemen om de bal te vangen. Rong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 77%, City Abovyan 23%.
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batory komt het veld opgelopen. Sharoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan probeert naar een medespeler te passen. Batory rent richting de bal. Batory draait met de bal, schiet en ... Varteresyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batory bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:4

52e minuut.
Rong rent richting de bal. Rong geeft een hoge lob. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets geeft een lange en hoge pass. Olejník springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:5

58e minuut.
Olejník met een snelle inworp. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingyuan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xingyuan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rong probeert de bal aan de voet te houden. Batory is nu in balbezit. Batory probeert naar een medespeler te passen. Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mateev komt het veld opgelopen. Mexis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải met een sublieme pass. Batory is nu in balbezit. Batory schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andonyan kopt de bal weg. Danielyan is nu in balbezit. Gerets begaat een overtreding. Danielyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Danielyan kan niet meer verder spelen. Baveyan komt het veld opgelopen. Haroutiunyan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Tankyan geeft de bal voor. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan geeft een lange en hoge pass. Gerets geeft een hoge lob. Varteresyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Malkhazyan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 67%, City Abovyan 33%.
SA Vagharshapat - City Abovyan 0:6