Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltezos A.C. Torrite United
Normal Tactiek attFS
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen average


7e minuut.
Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech Adami met een sublieme pass. Carbonaro speelt de bal door. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Micallef is nu in balbezit. Darmanin onderschept slim de pass. Darmanin geeft een hoge lob. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maltezos A.C. - Torrite United 0:1

19e minuut.
Griscti Soler speelt de bal door. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal zonder na te denken. Coleiro rent richting de bal. Coleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Casolani geeft een hoge lob. Micallef bereikt de bal nog maar net als eerste. Micallef passt de bal in één keer door. Giordemaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilleri is nu in balbezit. Coleiro onderschept slim de pass. Formosa rent richting de bal. Formosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ghirxi speelt de bal door. Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina begaat een overtreding. Giordemaina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 65%, Torrite United 35%.
Maltezos A.C. - Torrite United 0:1

50e minuut.
Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi geeft de bal voor. Coleiro probeert de bal met de borst te controleren. Formosa is nu in balbezit. Formosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Formosa onderschept slim de pass. Formosa passt de bal in één keer door. Coleiro rent richting de bal. Coleiro haalt uit met een fantastische trap. Grixti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grixti trapt de bal weg van het doel. Griscti Soler kopt de bal weg. Coleiro rent richting de bal. Coleiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Grixti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mintoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fenech Adami de bal. Fenech Adami probeert naar een medespeler te passen. Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zrinzo Azzopardi trapt de bal weg van het doel. Griscti Soler kopt de bal weg. Formosa is nu in balbezit. Formosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltezos A.C. 73%, Torrite United 27%.
Maltezos A.C. - Torrite United 0:1