Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mater Dei AC/DC Pawla Wolves
Normal Tactiek kurt
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Ogryczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal in één keer door. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Ferriggi heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak geeft de bal voor. Ferriggi heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:1

9e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft de bal voor. Buixeda kopt de bal weg. Piscopo rent richting de bal. Năsosu onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Năsosu is nu in balbezit. Paal!

12e minuut.
Pazio probeert naar een medespeler te passen. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu met een sublieme pass. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:2

13e minuut.
Ghigo passt de bal met de wreef. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda passt de bal in één keer door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio geeft een lange en hoge pass. Daar is Piscopo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:3

17e minuut.
Rochacki probeert naar een medespeler te passen. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Lanzon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak geeft een lange en hoge pass. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:4

29e minuut.
Ferriggi geeft een hoge lob. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Lanzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Piscopo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:5

30e minuut.
Palmier rent richting de bal. Ogryczak onderschept slim de pass. Ogryczak met een sublieme pass. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lanzon met een sublieme pass. Ogryczak kopt de bal weg. Ferriggi heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak passt de bal met de wreef. Pazio met een sublieme pass. Kacperzak probeert de bal met de borst te controleren. Kacperzak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ghigo passt de bal in één keer door. Pazio speelt de bal door. Buixeda rent richting de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu rent richting de bal. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:6

45e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio passt de bal met de wreef. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 84%, Pawla Wolves 16%.
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:7

46e minuut.
Năsosu passt de bal zonder na te denken. Pazio rent richting de bal. Pazio passt de bal in één keer door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:8

48e minuut.
Ogryczak passt de bal in één keer door. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda passt de bal zonder na te denken. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu schiet op doel. Lanzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Saidon heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio passt de bal in één keer door. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ogryczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferriggi de bal. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Buixeda is nu in balbezit. Paal! Buixeda is nu in balbezit. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:9

59e minuut.
Ogryczak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón speelt de bal door. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal zonder na te denken. Piscopo is nu in balbezit. Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:10

62e minuut.
Ghigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal met de wreef. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel. Lanzon bokst de bal weg. Buixeda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogryczak neemt de hoekschop. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kacperzak met een sublieme pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Năsosu de bal. Năsosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:11

70e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Pazio geeft de bal voor. Ferriggi is nu in balbezit. Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Năsosu passt de bal met de wreef. Buixeda rent richting de bal. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:12

74e minuut.
Ogryczak probeert naar een medespeler te passen. Buixeda rent richting de bal. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Piscopo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogryczak neemt de hoekschop. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Lanzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:13

77e minuut.
Enríquez geeft de bal voor. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:14

79e minuut.
Satariano met een sublieme pass. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Buixeda is nu in balbezit. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lanzon trapt de bal weg van het doel. Pazio kopt de bal weg. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:15

86e minuut.
Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak passt de bal in één keer door. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lanzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Năsosu geeft een lange en hoge pass. Buixeda is nu in balbezit. Ferriggi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buixeda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buixeda neemt zijn aanloop. Lanzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:16

90e minuut.
Daar is Frendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda rent richting de bal. Năsosu rent richting de bal. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 85%, Pawla Wolves 15%.
Mater Dei AC/DC - Pawla Wolves 0:17