Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Presidenti Ta` Dutrina Choppy F.C.
Normal Tactiek Classic 442
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 37
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen good


3e minuut.
De Marco onderschept slim de pass. De Marco geeft een hoge lob. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi rent richting de bal. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:1

6e minuut.
De Marco met een sublieme pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Mizzi rent richting de bal. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Herrera rent richting de bal. Montesin verovert de bal door een tackle van achteren. Montesin geeft een hoge lob. Daar is Mizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:2

18e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Calleja onderschept slim de pass. De Marco speelt de bal door. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pisani verovert de bal door een tackle van achteren. Speranza is nu in balbezit. Inguanez begaat een overtreding. Inguanez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pisani kopt de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal met de wreef. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:3

26e minuut.
Stellini speelt de bal door. Bartolo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mizzi de bal onder controle te krijgen. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:4

37e minuut.
Montesin speelt de bal door. Mizzi rent richting de bal. Cucciardi is nu in balbezit. Mizzi rent richting de bal. Mizzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:5

40e minuut.
Mizzi is nu in balbezit. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi draait met de bal, schiet en ... Stellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:6

42e minuut.
Klungelig pakt Zerafa de bal. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zerafa krijgt een gele kaart. Calleja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokgöz met een snel genomen vrije trap. Cucciardi rent richting de bal. Mizzi rent richting de bal. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presidenti Ta` Dutrina 68%, Choppy F.C. 32%.
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:6

46e minuut.
De Marco passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi begaat een overtreding. Cucciardi krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Herrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Herrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fónagy kopt de bal weg. Calleja heeft problemen om de bal te vangen. Calleja geeft een hoge lob. Cucciardi springt en kopt de bal. Stellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:7

48e minuut.
Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi passt de bal met de wreef. Cucciardi rent richting de bal. Mizzi rent richting de bal. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sciortino rent richting de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal zonder na te denken. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Herrera rent richting de bal. Montesin verovert de bal door een tackle van achteren. Montesin geeft de bal voor. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi schiet op doel. Stellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:8

58e minuut.
Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi geeft een hoge lob. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:9

60e minuut.
Cucciardi passt de bal met de wreef. Haber is nu in balbezit. Haber geeft de bal voor. Inguanez rent richting de bal. Inguanez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Herrera probeert de bal aan de voet te houden. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber rent richting de bal. Cucciardi onderschept slim de pass. Cucciardi schiet op doel. Stellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Mizzi rent richting de bal. Mizzi met een sublieme pass. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:10

69e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco met een sublieme pass. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Bartolo onderschept slim de pass. De Marco probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De Marco probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi speelt de bal door. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:11

76e minuut.
Cucciardi onderschept slim de pass. Cucciardi passt de bal zonder na te denken. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi geeft een lange en hoge pass. Daar is Haber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montesin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mizzi controleert de bal met de borst. Mizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:12

82e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi speelt de bal door. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino geeft de bal voor. Speranza met een sublieme pass. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi draait met de bal, schiet en ... Stellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:13

85e minuut.
Montford met een sublieme pass. Sciortino rent richting de bal. Bartolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presidenti Ta` Dutrina 75%, Choppy F.C. 25%.
Presidenti Ta` Dutrina - Choppy F.C. 0:13