Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indios Empaquetadores FC. OLIPIÄ
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bier is nu in balbezit. Aplicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplicano passt de bal zonder na te denken. Gaitan rent richting de bal. Gaitan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Amador rent richting de bal. Amador passt de bal met de wreef. Gaitan met een sublieme pass. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Empaquetadores - FC. OLIPIÄ 0:1

16e minuut.
Moya geeft de bal voor. Bier is nu in balbezit. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een lange en hoge pass. Banegas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huete geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovelo heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya met een sublieme pass. Klungelig pakt Bier de bal. Bier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Banegas speelt de bal door. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador probeert naar een medespeler te passen. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. Celix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indios Empaquetadores - FC. OLIPIÄ 1:1

37e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Banegas heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo rent richting de bal. Banegas rent richting de bal. Banegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador onderschept slim de pass. Amador met een sublieme pass. Klungelig pakt Banegas de bal. Banegas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Empaquetadores 52%, FC. OLIPIÄ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indios Empaquetadores - FC. OLIPIÄ 1:1

56e minuut.
Huete passt de bal met de wreef. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedman speelt de bal door. Bier is nu in balbezit. Bier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Empaquetadores - FC. OLIPIÄ 1:2

71e minuut.
Aplicano is nu in balbezit. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplicano verovert de bal door een tackle van achteren. Aplicano geeft een lange en hoge pass. Bier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moya kan de bal niet met de borst controleren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya met een sublieme pass. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier haalt uit met een fantastische trap. Alfaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Empaquetadores 44%, FC. OLIPIÄ 56%.
Indios Empaquetadores - FC. OLIPIÄ 1:2