Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleros Fc INVERGUIABLES FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada onderschept slim de pass. Tejada geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Carías verovert de bal door een tackle van achteren. Carías passt de bal met de wreef. Sandoval rent richting de bal. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cárcamo rent richting de bal. Espinal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cárcamo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cárcamo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - INVERGUIABLES FC 0:1

36e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Colindres rent richting de bal. Colindres geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Cárcamo is nu in balbezit. Brenes probeert naar een medespeler te passen. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bali met een sublieme pass. Brenes rent richting de bal. Cárcamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárcamo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleros Fc 51%, INVERGUIABLES FC 49%.
Goleros Fc - INVERGUIABLES FC 0:1

53e minuut.
Espinal probeert naar een medespeler te passen. Carrion is nu in balbezit. Carrion passt de bal met de wreef. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleros Fc - INVERGUIABLES FC 1:1

58e minuut.
Coto geeft de bal voor. Inworp. Maradiaga met een snelle inworp. Carrion is nu in balbezit. Carrion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Crespo met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. Klungelig pakt Aldana de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Espinal passt de bal met de wreef. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. Aldana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colindres neemt de hoekschop. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Inworp. Ferrufino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colindres is nu in balbezit. Colindres geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Colindres passt de bal zonder na te denken. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - INVERGUIABLES FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleros Fc 49%, INVERGUIABLES FC 51%.
Goleros Fc - INVERGUIABLES FC 1:2