Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Universales Maraton Canillitas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cano is nu in balbezit. Coca onderschept slim de pass. Coca geeft de bal voor. Grande rent richting de bal. Grande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Maraton Canillitas 0:1

4e minuut.
Bogran passt de bal in één keer door. Carías is nu in balbezit. Del Valle rent richting de bal. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Guerrero trapt de bal weg van het doel. Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal zonder na te denken. Grande is nu in balbezit. Grande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bardales kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales schiet op doel. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cano rent richting de bal. Canizales rent richting de bal. Cano is nu in balbezit. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos Universales - Maraton Canillitas 1:1

30e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Bogran verovert de bal door een tackle van achteren. Bogran passt de bal in één keer door. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Maraton Canillitas 1:2

36e minuut.
Cano kan de bal niet met de borst controleren. Bandes verovert de bal door een tackle van achteren. Bandes met een sublieme pass. Grande is nu in balbezit. Grande schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 59%, Maraton Canillitas 41%.
Rudos Universales - Maraton Canillitas 1:2

70e minuut.
Bandes probeert naar een medespeler te passen. Grande is nu in balbezit. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande is nu in balbezit. Grande draait met de bal, schiet en ... Zuniga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Carías verovert de bal door een tackle van achteren. Carías passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Osorto de bal. Grande is nu in balbezit. Grande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 59%, Maraton Canillitas 41%.
Rudos Universales - Maraton Canillitas 1:2