Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johan16 CH Avorasados
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga probeert naar een medespeler te passen. Castejon rent richting de bal. Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Hasburn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra passt de bal met de wreef. Borjas rent richting de bal. Borjas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - CH Avorasados 1:0

13e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Giron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Giron raakt geblesseerd tijdens het duel. Arrázola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Vinelli met een sublieme pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap. Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purrunga controleert de bal met de borst. Talbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purrunga is nu in balbezit. Purrunga schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Almendra passt de bal in één keer door. Duran is nu in balbezit. Duran met een sublieme pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Talbott met een harde bal richting middenveld. Duran kopt de bal weg. Klungelig pakt Giron de bal. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lujan onderschept slim de pass. Lujan passt de bal in één keer door. Kafati is nu in balbezit. Borjas onderschept slim de pass. Borjas draait met de bal, schiet en ... Yu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Duran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cansino komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Benegas probeert naar een medespeler te passen. Giron heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Benegas zijn tegenspeler op de grond. Benegas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 67%, CH Avorasados 33%.
Johan16 - CH Avorasados 1:0

52e minuut.
Arrázola passt de bal in één keer door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga verovert de bal door een tackle van achteren. Purrunga haalt uit met een fantastische trap. Talbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johan16 - CH Avorasados 1:1

74e minuut.
Doeltrap. Yu met een harde bal richting middenveld. Arrázola probeert naar een medespeler te passen. Enamorado is nu in balbezit. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cansino met een sublieme pass. Daar is Castejon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castejon geeft een lange en hoge pass. Arrázola rent richting de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Luca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purrunga rent richting de bal. Purrunga geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - CH Avorasados 1:2

83e minuut.
Hasburn passt de bal zonder na te denken. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra speelt de bal door. Enamorado rent richting de bal. Enamorado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johan16 - CH Avorasados 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 50%, CH Avorasados 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Johan16 - CH Avorasados 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Zuniga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuniga geeft de bal voor. Arrázola met een sublieme pass. Giron rent richting de bal. Giron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 51%, CH Avorasados 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Johan16 - CH Avorasados 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 26%, CH Avorasados 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Johan16 - CH Avorasados 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Purrunga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talbott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Borjas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - CH Avorasados 3:2
---
Giron legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Talbott probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Enamorado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vinelli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johan16 - CH Avorasados 3:3
---
Hasburn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - CH Avorasados 4:3
---
Flores neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Almendra neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - CH Avorasados 5:3
---