Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libelulas Halcones Victoria Gatos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador probeert naar een medespeler te passen. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez speelt de bal door. Fletes rent richting de bal. Fletes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Halcones - Victoria Gatos 0:1

21e minuut.
Valenzuela passt de bal in één keer door. Cerritos heeft problemen om de bal te vangen. Cerritos geeft de bal voor. Fletes rent richting de bal. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cerritos de bal. Cerritos speelt de bal door. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes haalt uit met een fantastische trap. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diego kopt de bal weg. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela passt de bal met de wreef. Fletes rent richting de bal. Fletes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Halcones 45%, Victoria Gatos 55%.
Libelulas Halcones - Victoria Gatos 0:1

57e minuut.
Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia met een sublieme pass. Benedit rent richting de bal. Benedit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Amador is nu in balbezit. Amador geeft de bal voor. Coca is nu in balbezit. Fletes rent richting de bal. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Halcones - Victoria Gatos 0:2

80e minuut.
Chinchilla passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Fletes is nu in balbezit. Fletes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Halcones 51%, Victoria Gatos 49%.
Libelulas Halcones - Victoria Gatos 0:2