Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Monster 0704 Victoria Galácticos
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Salas is nu in balbezit. Reyes onderschept slim de pass. Reyes geeft een lange en hoge pass. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński speelt de bal door. Mitran is nu in balbezit. Sirisayun rent richting de bal. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Maas speelt de bal door. Salas kopt de bal weg. Sirisayun rent richting de bal. Sirisayun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mercedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla passt de bal met de wreef. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arauz verovert de bal door een tackle van achteren. Arauz passt de bal zonder na te denken. Mitran rent richting de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ... Sirisayun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - Victoria Galácticos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 51%, Victoria Galácticos 49%.
Green Monster 0704 - Victoria Galácticos 1:0

55e minuut.
Chain heeft problemen om de bal te vangen. Arauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Sirisayun onderschept slim de pass. Sirisayun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - Victoria Galácticos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 48%, Victoria Galácticos 52%.
Green Monster 0704 - Victoria Galácticos 2:0