Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maraton Licántropos Verdes Leprosos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Rovelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rovelo met een snelle inworp. Vi is nu in balbezit. Vi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrera met een sublieme pass. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aeropajita krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita draait met de bal, schiet en ... Paal! Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. Farach verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 1:0

18e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie probeert naar een medespeler te passen. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rovelo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 1:1

22e minuut.
Cañadas rent richting de bal. Rivera onderschept slim de pass. Rivera passt de bal met de wreef. Celix rent richting de bal. Celix geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cañadas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celix met een snelle inworp. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mejia met een sublieme pass. Mercedes rent richting de bal. Aeropajita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aeropajita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Licántropos 61%, Verdes Leprosos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 1:1

46e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Vi is nu in balbezit. Rivera onderschept slim de pass. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:1

51e minuut.
Cañadas rent richting de bal. Celix verovert de bal door een tackle van achteren. Celix met een sublieme pass. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Licántropos 55%, Verdes Leprosos 45%.
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:1