Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Meloneros Horribles Cocoteros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Fiallos met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armijo. Armijo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Calderon met een snelle inworp. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales passt de bal in één keer door. Calderon is nu in balbezit. Calderon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baca is nu in balbezit. Baca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - Horribles Cocoteros 1:0

38e minuut.
Canizales speelt de bal door. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Granados zijn tegenspeler op de grond. Granados krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gonzales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasquez met een snel genomen vrije trap. Daar is Codina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Archaga draait met de bal, schiet en ... Hara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 36%, Horribles Cocoteros 64%.
Verdes Meloneros - Horribles Cocoteros 1:0

67e minuut.
Granillo onderschept slim de pass. Vasquez rent richting de bal. Vasquez passt de bal zonder na te denken. Baca rent richting de bal. Baca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - Horribles Cocoteros 2:0

73e minuut.
Baca probeert de bal aan de voet te houden. Granillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granillo passt de bal in één keer door. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 56%, Horribles Cocoteros 44%.
Verdes Meloneros - Horribles Cocoteros 2:0