Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corosal Carroñeros Rudos Suertudos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Bueso rent richting de bal. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palma geeft een hoge lob. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros geeft een lange en hoge pass. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Rudos Suertudos 0:1

19e minuut.
Coca kopt de bal weg. Betanco is nu in balbezit. Briceño begaat een overtreding. Betanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Betanco met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moreno springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sorto de bal. Vides probeert naar een medespeler te passen. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Escoto rent richting de bal. Escoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Baldemar de bal onder controle te krijgen. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Tovar trapt de bal weg van het doel. Alfaro kopt de bal weg. Escoto is nu in balbezit. Escoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 51%, Rudos Suertudos 49%.
Corosal Carroñeros - Rudos Suertudos 0:1

51e minuut.
Tovar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betanco met de inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Vides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Galeano geeft een lange en hoge pass. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Arauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Galeano probeert naar een medespeler te passen. Escoto is nu in balbezit. Escoto passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Bueso de bal. Baldemar rent richting de bal. Baldemar passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardales met een snelle inworp. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 36%, Rudos Suertudos 64%.
Corosal Carroñeros - Rudos Suertudos 0:1