Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua Truenos FC San Pedro Sula
Normal Tactiek Pin Pon
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte geeft de bal voor. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Marmann kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Marmann rent richting de bal. Marmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. Daar is Facuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmann is nu in balbezit. Marmann heeft problemen om de bal te vangen. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Truenos 66%, FC San Pedro Sula 34%.
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:1

49e minuut.
Alonzo is nu in balbezit. Alonzo geeft de bal voor. Chater kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Normand is nu in balbezit. Normand passt de bal zonder na te denken. Marmann is nu in balbezit. Marmann draait met de bal, schiet en ... Vallejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:2

56e minuut.
Uriarte is nu in balbezit. Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Marmann rent richting de bal. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:3

59e minuut.
Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo geeft de bal voor. Pineda kan de bal niet met de borst controleren. Dzienisz onderschept slim de pass. Dzienisz geeft de bal voor. Coca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jeffs geeft een hoge lob. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vallejo zijn tegenspeler op de grond. Vallejo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:4

74e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Marmann is nu in balbezit. Marmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Coca trapt de bal weg van het doel. Normand is nu in balbezit. Normand geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte onderschept slim de pass. Uriarte speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Coca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Truenos 71%, FC San Pedro Sula 29%.
Motagua Truenos - FC San Pedro Sula 0:4