Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CH Empaquetadores Turtle Hermit Sport School
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavón met een sublieme pass. Zablah rent richting de bal. Zablah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:1

26e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Inworp. Vigil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra rent richting de bal. Almendra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Baca rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla passt de bal in één keer door. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aquino speelt de bal door. Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Ki geeft een hoge lob. Osmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:2

36e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil passt de bal met de wreef. Pavón is nu in balbezit. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:3

42e minuut.
Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla geeft de bal voor. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra schiet op doel. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 58%, Turtle Hermit Sport School 42%.
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:4

53e minuut.
Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Vigil onderschept slim de pass. Vigil speelt de bal door. Galeas is nu in balbezit. Galeas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Lasso verovert de bal door een tackle van achteren. Galeas is nu in balbezit. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Angel geeft een hoge lob. Inworp. Vigil met een snelle inworp. Almendra is nu in balbezit. Almendra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas geeft een lange en hoge pass. Zablah kopt de bal weg. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:5

72e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Padilla geeft een lange en hoge pass. Zablah rent richting de bal. Zablah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maldonado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almendra. Pavón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pavón kan niet meer verder spelen. Melendez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 64%, Turtle Hermit Sport School 36%.
CH Empaquetadores - Turtle Hermit Sport School 0:5