Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Felinos los pacuisños
Normal Tactiek SImpleza
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 28.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz is nu in balbezit. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:1

5e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Bastidas probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel. Juarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rovelo probeert de bal met de borst te controleren. Ruiz is nu in balbezit. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Juarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zapata probeert naar een medespeler te passen. Rovelo rent richting de bal. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:2

21e minuut.
Cole speelt de bal door. Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz passt de bal in één keer door. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Gutierrez is nu in balbezit. Gutierrez geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Rovelo is nu in balbezit. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel. Juarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:3

33e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata passt de bal zonder na te denken. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:4

37e minuut.
Bastidas met een snelle inworp. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:5

44e minuut.
Cole met een sublieme pass. Daar is Rovelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovelo probeert naar een medespeler te passen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 70%, los pacuisños 30%.
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:5

46e minuut.
Coca komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Rovelo kopt de bal weg. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Glody verovert de bal door een tackle van achteren. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga kan de bal niet met de borst controleren. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bueso kopt de bal weg. Glody is nu in balbezit. Galeas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galeas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Deras komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody probeert naar een medespeler te passen. Rovelo heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Deras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:6

74e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal met de wreef. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trujillo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rovelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Rovelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coca met een snel genomen vrije trap. Deras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 70%, los pacuisños 30%.
Rápidos Felinos - los pacuisños 0:6