Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amapala Kanibales Atletico Cabañas
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera speelt de bal door. Casco rent richting de bal. Casco draait met de bal, schiet en ... Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Ziad probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco schiet op doel. Ferrufino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:1

15e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco probeert naar een medespeler te passen. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tovar rent richting de bal. Chrysovergis onderschept slim de pass. Chrysovergis speelt de bal door. Casco is nu in balbezit. Casco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabrera neemt de hoekschop. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mamonas Assassinas kopt de bal weg. Chrysovergis probeert de bal met de borst te controleren. Chrysovergis passt de bal in één keer door. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:2

37e minuut.
Tovar rent richting de bal. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysovergis rent richting de bal. Casco is nu in balbezit. Casco geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Casco controleert de bal met de borst. Casco passt de bal met de wreef. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ... Ferrufino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amapala Kanibales 64%, Atletico Cabañas 36%.
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:3

47e minuut.
Antoś onderschept slim de pass. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap. Ferrufino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:4

48e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Antoś onderschept slim de pass. Antoś draait met de bal, schiet en ... Ferrufino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:5

51e minuut.
Jankowicz met een snelle inworp. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś passt de bal in één keer door. Chrysovergis rent richting de bal. Chrysovergis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferrufino met een harde bal richting middenveld. Belfort kopt de bal weg. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ziad kopt de bal weg. Casco speelt de bal door. Klungelig pakt Matute de bal. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:6

56e minuut.
Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis onderschept slim de pass. Chrysovergis passt de bal in één keer door. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Belfort kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Antoś rent richting de bal. Antoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Casco is nu in balbezit. Chrysovergis is nu in balbezit. Chrysovergis passt de bal in één keer door. Antoś rent richting de bal. Antoś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ziad met een sublieme pass. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelaya. Zelaya krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Chrysovergis is nu in balbezit. Casco is nu in balbezit. Chrysovergis rent richting de bal. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel. Ferrufino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Inworp. Cabrera met de inworp. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel. Ferrufino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Soto met een sublieme pass. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Antoś is nu in balbezit. Antoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:7

73e minuut.
Chrysovergis rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco geeft de bal voor. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Jankowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bueso de bal. Casco onderschept slim de pass. Casco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferrufino trapt de bal weg. Cabrera kopt de bal weg. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel. Ferrufino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:8

87e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Chrysovergis verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysovergis met een sublieme pass. Klungelig pakt Jankowicz de bal. Jankowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft de bal voor. Matute kopt de bal weg. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amapala Kanibales 78%, Atletico Cabañas 22%.
Amapala Kanibales - Atletico Cabañas 0:8