Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos Caballeros CD Guascoran
Normal Tactiek Killer
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Padilla rent richting de bal. Tejeda onderschept slim de pass. Tejeda geeft de bal voor. Fratta heeft problemen om de bal te vangen. Fratta draait met de bal, schiet en ... Rodas bokst de bal weg.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raudales met de inworp. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda geeft een hoge lob. Fratta springt en kopt de bal. Rodas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Carranza met een sublieme pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Fratta rent richting de bal. Fratta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Raudales de bal. Mayes is nu in balbezit. Raudales rent richting de bal. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayestas. Fratta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gudiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:1

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayestas met een harde bal richting middenveld. Gudiel kopt de bal weg. Fratta rent richting de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Padilla de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raudales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejeda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gudiel rent richting de bal. Gudiel met een sublieme pass. Fratta is nu in balbezit. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Padilla geeft een hoge lob. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel passt de bal in één keer door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta verovert de bal door een tackle van achteren. Fratta passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Calderon verovert de bal door een tackle van achteren. Calderon probeert naar een medespeler te passen. Fratta rent richting de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ... Rodas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:2

32e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert de bal aan de voet te houden. Calderon is nu in balbezit. Calderon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fratta onderschept slim de pass. Fratta geeft een lange en hoge pass. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Rodas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:3

40e minuut.
Perecemli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderon rent richting de bal. Calderon geeft een hoge lob. Fratta springt en kopt de bal. Aguirre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:4

43e minuut.
Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon geeft de bal voor. Daar is Ayestas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Caballeros 76%, CD Guascoran 24%.
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:4

53e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fratta de bal. Fratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:5

55e minuut.
Raudales geeft een hoge lob. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Rodas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tejeda neemt de hoekschop. Aguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. Fratta rent richting de bal. Fratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:6

59e minuut.
Fratta rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Aguirre onderschept slim de pass. Fratta is nu in balbezit. Fratta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Fratta rent richting de bal. Fratta geeft een hoge lob. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Gudiel probeert de bal aan de voet te houden. Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft de bal voor. Fratta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:7

81e minuut.
Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderon rent richting de bal. Calderon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:8

82e minuut.
Gudiel met een sublieme pass. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fratta de bal. Fratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:9

86e minuut.
Jeffs passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Fratta is nu in balbezit. Fratta schiet op doel. Rodas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:10

88e minuut.
Gudiel onderschept slim de pass. Gudiel probeert naar een medespeler te passen. Aguirre met een sublieme pass. Fratta is nu in balbezit. Fratta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Caballeros 72%, CD Guascoran 28%.
Relámpagos Caballeros - CD Guascoran 0:10