Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maraton Malignos The Players
Normal Tactiek El Ultimo Baile
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 30.4
waardeloos Schieten goed
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bəşiroğlu is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. Bəşiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pogorzelski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:1

4e minuut.
Corrales geeft een hoge lob. Jacques met een sublieme pass. Duran controleert de bal met de borst. Bəşiroğlu rent richting de bal. Bəşiroğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pogorzelski rent richting de bal. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Valderrama begaat een overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart. Bəşiroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bəşiroğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Corrales met een sublieme pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio met een sublieme pass. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Pogorzelski verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Cardona bokst de bal weg. Jacques is nu in balbezit. Pogorzelski verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ... Cardona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:2

21e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal met de wreef. Ballesteros is nu in balbezit. Iorgulescu onderschept slim de pass. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pogorzelski onderschept slim de pass. Pogorzelski passt de bal met de wreef. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. Cardona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:3

26e minuut.
Zamora rent richting de bal. Karatzoulidis rent richting de bal. Karatzoulidis geeft een lange en hoge pass. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşiroğlu schiet op doel. Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chandía geeft de bal voor. Inworp. Osorio met de inworp. Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:4

32e minuut.
Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Cano kopt de bal weg. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:5

40e minuut.
Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:6

41e minuut.
Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corrales speelt de bal door. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... Cardona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 72%, The Players 28%.
Maraton Malignos - The Players 0:6

51e minuut.
Doeltrap. Pyykölä trapt de bal weg. Osorio kopt de bal weg. Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap. Cardona bokst de bal weg. Paal! Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:7

60e minuut.
Eleno passt de bal zonder na te denken. Osorio rent richting de bal. Osorio passt de bal met de wreef. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Corrales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trinidad komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jacques geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubio met de inworp. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bəşiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad passt de bal in één keer door. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu schiet op doel. Jacques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:8

76e minuut.
Daar is Funez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Pogorzelski verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio speelt de bal door. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Funez rent richting de bal. Funez draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Trinidad rent richting de bal. Trinidad passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - The Players 0:9

88e minuut.
Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad speelt de bal door. Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 63%, The Players 37%.
Maraton Malignos - The Players 0:9