Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragones Malditos volton
Normal Tactiek Oak-W
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Bolchiş passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alfaro trapt de bal weg van het doel. Balaci kopt de bal weg. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:1

7e minuut.
Palma speelt de bal door. Klungelig pakt Pineda de bal. Taretto onderschept slim de pass. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:2

10e minuut.
Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Castejon heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde neemt de hoekschop. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde speelt de bal door. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:3

14e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Puerta passt de bal zonder na te denken. Bonilla speelt de bal door. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:4

18e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaci met de inworp. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Puerta speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Conde neemt de hoekschop. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ... Ulloa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:5

24e minuut.
Ulloa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolchiş de bal. Puerta met een sublieme pass. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde schiet op doel. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:6

31e minuut.
Inworp. Bolchiş met de inworp. Puerta met een sublieme pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulloa met een harde bal richting middenveld. Puerta kopt de bal weg. Taretto heeft problemen om de bal te vangen. Taretto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla met een sublieme pass. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:7

37e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal zonder na te denken. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:8

38e minuut.
Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda passt de bal zonder na te denken. Cuellar is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla passt de bal met de wreef. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ucles met een sublieme pass. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conde. Conde krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş met een sublieme pass. Puerta met een sublieme pass. Klungelig pakt Taretto de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones Malditos 84%, volton 16%.
Dragones Malditos - volton 0:9

49e minuut.
Puerta speelt de bal door. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Macoto geeft een hoge lob. Depdep probeert de bal aan de voet te houden. Duarte met een sublieme pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft de bal voor. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Puerta met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Inworp. Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Taretto de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:10

61e minuut.
Bolchiş geeft een hoge lob. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:11

63e minuut.
Bonilla geeft de bal voor. Ramos is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:12

68e minuut.
Taretto kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cuellar is nu in balbezit. Cuellar geeft de bal voor. Inworp. Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Doeltrap. Alfaro met een harde bal richting middenveld. Conde rent richting de bal. Conde geeft een hoge lob. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:13

77e minuut.
Ramos trapt de bal weg. Puerta kopt de bal weg. Taretto rent richting de bal. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:14

80e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Conde probeert naar een medespeler te passen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones Malditos - volton 0:15

87e minuut.
Cuellar met een snelle inworp. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones Malditos 86%, volton 14%.
Dragones Malditos - volton 0:15