Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Felinos Bronco Betico fc ch
Normal Tactiek Winningeleven
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Alcerro rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mahomar rent richting de bal. Alcerro onderschept slim de pass. Alcerro geeft een lange en hoge pass. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Osorio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Alcerro is nu in balbezit. Villalta rent richting de bal. Alcerro verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een hoge lob. Alcerro rent richting de bal. Alcerro draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca bokst de bal weg.

21e minuut.
Baquis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mahomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:1

22e minuut.
Inworp. Valderrama met de inworp. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler geeft een hoge lob. Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro rent richting de bal. Alcerro met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Deras kopt de bal weg. Klungelig pakt Pfuhler de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Osorto rent richting de bal. Deras onderschept slim de pass. Deras passt de bal zonder na te denken. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Martel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler geeft een hoge lob. Osorio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:2

43e minuut.
Alcerro is nu in balbezit. Alcerro passt de bal met de wreef. Villalta rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 67%, Bronco Betico fc ch 33%.
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:3

46e minuut.
Raudales kopt de bal weg. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Pfuhler is nu in balbezit. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pfuhler kopt de bal weg. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdomo is nu in balbezit. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel geeft de bal voor. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas rent richting de bal. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla speelt de bal door. Pfuhler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalta. Villalta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Alcerro kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Montes de Oca trapt de bal weg. Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Valderrama krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler passt de bal in één keer door. Daar is Alcerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcerro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:4

71e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:5

80e minuut.
Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayen geeft de bal voor. Inworp. Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Montes de Oca trapt de bal weg. Deras controleert de bal met de borst. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Perdomo met een sublieme pass. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:6

88e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:7

89e minuut.
Pfuhler met een sublieme pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 67%, Bronco Betico fc ch 33%.
Rápidos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:7