Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagartos Lanzas FC. REAL ESPAÑA
Normal Tactiek YISUS
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abudoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiaderny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco kopt de bal weg. Abudoj rent richting de bal. Abudoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Osorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza onderschept slim de pass. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn geeft een hoge lob. Abudoj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Calix met een snelle inworp. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een hoge lob. Abudoj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:1

10e minuut.
Perales geeft een lange en hoge pass. Arrázola controleert de bal met de borst. Gallardo rent richting de bal. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Letona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:2

13e minuut.
Morales probeert de bal met de borst te controleren. Morales probeert naar een medespeler te passen. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arrázola de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Contreras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Perales heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos begaat een overtreding. Fiallos krijgt een gele kaart. Fiallos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avalos komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Cansino is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras met een sublieme pass. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Letona met een sublieme pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Arrázola speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Letona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:3

29e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales speelt de bal door. Daar is Osorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorto haalt uit met een fantastische trap. Letona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Gallardo kan de bal niet met de borst controleren. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arrázola de bal onder controle te krijgen. Letona bokst de bal weg.

33e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft de bal voor. Arrázola rent richting de bal. Abudoj verovert de bal door een tackle van achteren. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cansino is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Letona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:4

35e minuut.
Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Osorto is nu in balbezit. Osorto passt de bal in één keer door. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hasburn rent richting de bal. Arango rent richting de bal. Hasburn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arango moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arango kan niet meer verder spelen. Izcoa komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Wiaderny verovert de bal door een tackle van achteren. Wiaderny met een sublieme pass. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagartos Lanzas 79%, FC. REAL ESPAÑA 21%.
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:4

61e minuut.
Hasburn geeft een hoge lob. Abudoj kopt de bal weg. Klungelig pakt Lanza de bal. Osorto rent richting de bal. Osorto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Osorto passt de bal zonder na te denken. Hasburn rent richting de bal. Hasburn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abudoj de bal. Abudoj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Letona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Izcoa is nu in balbezit. Hasburn is nu in balbezit. Hasburn passt de bal met de wreef. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Letona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lozano neemt de hoekschop. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:5

76e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales probeert naar een medespeler te passen. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:6

76e minuut.
Salgado speelt de bal door. Klungelig pakt Avalos de bal. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Arambu is nu in balbezit. Arambu geeft een lange en hoge pass. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano speelt de bal door. Morales speelt de bal door. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izcoa heeft problemen om de bal te vangen. Osorto rent richting de bal. Osorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:7

88e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft een hoge lob. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Letona bokst de bal weg.

89e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal met de wreef. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagartos Lanzas 81%, FC. REAL ESPAÑA 19%.
Lagartos Lanzas - FC. REAL ESPAÑA 0:8