Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Martillos Suyapa F.C.
Normal Tactiek CCDA
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 35.2
average Schieten outstanding
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:1

2e minuut.
Arrázola met een sublieme pass. Juarez is nu in balbezit. Juarez passt de bal zonder na te denken. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Trinidad kopt de bal weg. Klungelig pakt Juarez de bal. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bai probeert de bal met de borst te controleren. Bai geeft een hoge lob. Baca heeft problemen om de bal te vangen. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Videa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deiss springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Juarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juarez speelt de bal door. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:2

18e minuut.
Gómez rent richting de bal. Zeron rent richting de bal. Zeron probeert naar een medespeler te passen. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Zeron passt de bal zonder na te denken. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss rent richting de bal. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bai is nu in balbezit. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Deiss rent richting de bal. Deiss passt de bal met de wreef. Bai is nu in balbezit. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:3

29e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Gaitan geeft een hoge lob. Deiss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kominek probeert de bal met de borst te controleren. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:4

35e minuut.
Arrázola speelt de bal door. Juarez heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:5

37e minuut.
Kominek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaitan rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mencia trapt de bal weg. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zeron passt de bal zonder na te denken. Bai rent richting de bal. Bai passt de bal met de wreef. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:6

41e minuut.
Juarez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arrázola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:7

44e minuut.
Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss passt de bal in één keer door. Kominek probeert de bal met de borst te controleren. Kominek draait met de bal, schiet en ... Mencia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Martillos 83%, Suyapa F.C. 17%.
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:8

47e minuut.
Bai rent richting de bal. Bai passt de bal in één keer door. Bocanegra rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:9

49e minuut.
Bai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Gaitan trapt de bal weg van het doel. Bai kopt de bal weg. Deiss is nu in balbezit. Deiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kominek draait met de bal, schiet en ... Baca kopt de bal weg. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:10

54e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca geeft de bal voor. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bai passt de bal met de wreef. Juarez is nu in balbezit. Juarez passt de bal in één keer door. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:11

63e minuut.
Daar is Uriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss met een sublieme pass. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Mencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:12

64e minuut.
Arrázola passt de bal zonder na te denken. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallejo met een snelle inworp. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Zeron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juarez. Juarez krijgt een gele kaart. Zeron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zeron kan niet meer verder spelen. Odonkor komt het veld opgelopen. Gómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kominek de bal onder controle te krijgen. Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonkor passt de bal zonder na te denken. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai met een sublieme pass. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Martillos 82%, Suyapa F.C. 18%.
Bravos Martillos - Suyapa F.C. 0:12