Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Livepool CF_Real_Madrid_1902
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Vaghin is nu in balbezit. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghin is nu in balbezit. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carpenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaclî tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpenco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carpenco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Creangă rent richting de bal. Susanu onderschept slim de pass. Susanu draait met de bal, schiet en ... Birsan bokst de bal weg. Susanu rent richting de bal. Susanu haalt uit met een fantastische trap. Birsan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Arsentii met de inworp. Vaghin rent richting de bal. Vaghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - CF_Real_Madrid_1902 0:1

43e minuut.
Nacu geeft een lange en hoge pass. Ciainac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaghin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Anastasov geeft de bal voor. Golovco controleert de bal met de borst. Carpenco rent richting de bal. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco draait met de bal, schiet en ... Caramalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 54%, CF_Real_Madrid_1902 46%.
Fc_Livepool - CF_Real_Madrid_1902 0:1

62e minuut.
Cuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Para rent richting de bal. Para passt de bal in één keer door. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - CF_Real_Madrid_1902 0:2

65e minuut.
Begleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Maţco onderschept slim de pass. Maţco passt de bal in één keer door. Golovco is nu in balbezit. Golovco haalt uit met een fantastische trap. Caramalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Robu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robu geeft de bal voor. Agadjanian rent richting de bal. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 50%, CF_Real_Madrid_1902 50%.
Fc_Livepool - CF_Real_Madrid_1902 0:2