Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`CMC-Knauf` Criuleni `Fortrading Meridian` Rezina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Maiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagoreanu speelt de bal door. Andreiciuc rent richting de bal. Aoian is nu in balbezit. Aoian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

11e minuut.
Mediaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aoian de bal. Aoian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Criuleni - `Fortrading Meridian` Rezina 1:0

16e minuut.
Glovan rent richting de bal. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian passt de bal met de wreef. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Criuleni - `Fortrading Meridian` Rezina 2:0

19e minuut.
Curcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcenco passt de bal met de wreef. Oţel is nu in balbezit. Oţel draait met de bal, schiet en ... Inguleţ probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aoian is nu in balbezit. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc is nu in balbezit. Andreiciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Curcenco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zamfir de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caraivan. Caraivan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Panciu passt de bal in één keer door. Aoian rent richting de bal. Andreiciuc rent richting de bal. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Caraivan speelt de bal door. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corobcean. Corobcean krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Brehuleţ geeft de bal voor. Zagoreanu is nu in balbezit. Zamfir begaat een overtreding. Zamfir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Criuleni 55%, `Fortrading Meridian` Rezina 45%.
`CMC-Knauf` Criuleni - `Fortrading Meridian` Rezina 2:0

59e minuut.
Curcenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mediaş rent richting de bal. Mediaş met een sublieme pass. Maiuc is nu in balbezit. Maiuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Criuleni - `Fortrading Meridian` Rezina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Criuleni 56%, `Fortrading Meridian` Rezina 44%.
`CMC-Knauf` Criuleni - `Fortrading Meridian` Rezina 2:1