Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Aroma` Cahul `Laredonax` Ungheni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Antropov heeft problemen om de bal te vangen. Leveneţ rent richting de bal. Leveneţ passt de bal met de wreef. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje haalt uit met een fantastische trap. Ciocanari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Basamalerca rent richting de bal. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Basamalerca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blaje is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobzac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Cahul - `Laredonax` Ungheni 0:1

33e minuut.
Cobzac is nu in balbezit. Basamalerca onderschept slim de pass. Basamalerca met een sublieme pass. Blaje is nu in balbezit. Blaje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cobzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Basamalerca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobzac onderschept slim de pass. Cobzac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tiron de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leveneţ zal de hoekschop nemen. Daar is Gheţilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaje is nu in balbezit. Blaje schiet op doel. Ciocanari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Cahul 54%, `Laredonax` Ungheni 46%.
`Aroma` Cahul - `Laredonax` Ungheni 0:1

55e minuut.
Cobzac is nu in balbezit. Blaje rent richting de bal. Cobzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Cahul - `Laredonax` Ungheni 0:2

63e minuut.
Bura probeert naar een medespeler te passen. Antropov speelt de bal door. Burcă is nu in balbezit. Buhaniuc geeft een lange en hoge pass. Blaje maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciocanari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Crîcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîcenco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carpenschi de bal onder controle te krijgen. Lupan is nu in balbezit. Lupan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Carpenschi de bal. Colibaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Cahul 54%, `Laredonax` Ungheni 46%.
`Aroma` Cahul - `Laredonax` Ungheni 0:2