Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Balti `Golden Rainbow` Criuleni
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Lupan heeft problemen om de bal te vangen. Costiuşco rent richting de bal. Costiuşco probeert naar een medespeler te passen. Panfile is nu in balbezit. Panfile haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Calinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinciuc geeft een hoge lob. Guranda heeft problemen om de bal te vangen. Panfile is nu in balbezit. Panfile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gorenbuh is nu in balbezit. Hanţiş rent richting de bal. Gorenbuh onderschept slim de pass. Gorenbuh draait met de bal, schiet en ... Catîndală werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Garin rent richting de bal. Garin speelt de bal door. Gorenbuh rent richting de bal. Gorenbuh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `Golden Rainbow` Criuleni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 50%, `Golden Rainbow` Criuleni 50%.
Roma Balti - `Golden Rainbow` Criuleni 1:0

48e minuut.
Calinciuc onderschept slim de pass. Calinciuc speelt de bal door. Lupan rent richting de bal. Capaclî bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaclî haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Garin rent richting de bal. Gorenbuh rent richting de bal. Garin rent richting de bal. Gorenbuh is nu in balbezit. Gorenbuh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `Golden Rainbow` Criuleni 2:0

77e minuut.
Calinciuc onderschept slim de pass. Calinciuc passt de bal met de wreef. Guranda rent richting de bal. Panfile verovert de bal door een tackle van achteren. Panfile schiet op doel. Burovenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cîşlaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneianu rent richting de bal. Oneianu probeert naar een medespeler te passen. Garin heeft problemen om de bal te vangen. Garin passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 57%, `Golden Rainbow` Criuleni 43%.
Roma Balti - `Golden Rainbow` Criuleni 2:0