Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Moldcarton` Glodeni F.C. Paduricea
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 30.4
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Cordunian bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Gros is nu in balbezit. Berdeu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gros moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gros kan niet meer verder spelen. Houšťka komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Amoroso met de inworp. Kılıççı rent richting de bal. Kılıççı passt de bal in één keer door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ustinov rent richting de bal. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Houšťka is nu in balbezit. Daar is Houšťka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houšťka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Kılıççı probeert naar een medespeler te passen. Ciumac bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka verovert de bal door een tackle van achteren. Houšťka schiet op doel. Brîncovean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cutie geeft de bal voor. Inworp. Amoroso met een snelle inworp. Kılıççı is nu in balbezit. Kılıççı geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Kılıççı met een snelle inworp. Daar is Cordunian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldcarton` Glodeni 70%, F.C. Paduricea 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Moldcarton` Glodeni - F.C. Paduricea 0:0

61e minuut.
Bragarenco speelt de bal door. Kılıççı is nu in balbezit. Ustinov begaat een overtreding. Kılıççı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amoroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buhn kan de bal niet met de borst controleren. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Kılıççı speelt de bal door. Houšťka heeft problemen om de bal te vangen. Houšťka haalt uit met een fantastische trap. Brîncovean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ustinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mocanu de bal. Cabanas geeft de bal voor. Houšťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Houšťka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldcarton` Glodeni - F.C. Paduricea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldcarton` Glodeni 58%, F.C. Paduricea 42%.
`Moldcarton` Glodeni - F.C. Paduricea 0:1