Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DannY United F.C.scintea
Normal Tactiek 1.1.3
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Troţchi rent richting de bal. Bodrian onderschept slim de pass. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc schiet op doel. Cheptinari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:1

9e minuut.
Ghervaş speelt de bal door. Troţchi is nu in balbezit. Ghenihovici rent richting de bal. Troţchi onderschept slim de pass. Troţchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Caidaş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cononov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Troţchi heeft problemen om de bal te vangen. Bucăţel is nu in balbezit. Troţchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troţchi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mojilean is nu in balbezit. Ghervaş onderschept slim de pass. Ghervaş passt de bal met de wreef. Troţchi is nu in balbezit. Troţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:2

36e minuut.
Troţchi is nu in balbezit. Troţchi speelt de bal door. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lupeş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DannY United 70%, F.C.scintea 30%.
DannY United - F.C.scintea 0:3

48e minuut.
Troţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc is nu in balbezit. Troţchi is nu in balbezit. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:4

54e minuut.
Branişti verovert de bal door een tackle van achteren. Branişti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciubuc de bal. Troţchi rent richting de bal. Troţchi schiet op doel. Cheptinari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ghervaş probeert naar een medespeler te passen. Comun is nu in balbezit. Pacu rent richting de bal. Comun onderschept slim de pass. Comun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bodrian met een snelle inworp. Mojilean rent richting de bal. Ghervaş probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:5

72e minuut.
Lupeş geeft de bal voor. Inworp. Comun met de inworp. Ciubuc speelt de bal door. Cononov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:6

79e minuut.
Andoni met een sublieme pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal in één keer door. Cepurnîi is nu in balbezit. Cepurnîi haalt uit met een fantastische trap. Cheptinari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Corovsenco onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucăţel met een snelle inworp. Cataraga is nu in balbezit. Cataraga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cepurnîi rent richting de bal. Cataraga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cepurnîi raakt geblesseerd tijdens het duel. Andoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Troţchi rent richting de bal. Troţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DannY United - F.C.scintea 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DannY United 81%, F.C.scintea 19%.
DannY United - F.C.scintea 0:7