Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Dubăsari Juventus Chișinău
Normal Tactiek Normall
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Alii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigoriev is nu in balbezit. Grigoriev passt de bal zonder na te denken. Istrate is nu in balbezit. Istrate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:1

7e minuut.
Buzadji rent richting de bal. Butnarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Butnarciuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istrate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grigoriev verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoriev speelt de bal door. Lagovschi is nu in balbezit. Istrate is nu in balbezit. Istrate schiet op doel. Angheni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Butnarciuc met een sublieme pass. Istrate heeft problemen om de bal te vangen. Caliniuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caliniuc krijgt een gele kaart. Istrate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grigoriev met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alii met een sublieme pass. Istrate is nu in balbezit. Istrate passt de bal in één keer door. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi haalt uit met een fantastische trap. Angheni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ghernaja probeert naar een medespeler te passen. Butnarciuc rent richting de bal. Butnarciuc geeft een lange en hoge pass. Lagovschi kopt de bal weg. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drejuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate onderschept slim de pass. Istrate speelt de bal door. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi draait met de bal, schiet en ... Angheni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Dubăsari 75%, Juventus Chișinău 25%.
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:2

46e minuut.
Istrate rent richting de bal. Met opzet legt Gribincea zijn tegenspeler op de grond. Istrate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majd zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzadji kan de bal niet met de borst controleren. Lagovschi rent richting de bal. Lagovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:3

51e minuut.
Alii kopt de bal weg. Istrate is nu in balbezit. Lagovschi is nu in balbezit. Istrate rent richting de bal. Istrate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ghernaja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Majd met een snelle inworp. Alii is nu in balbezit. Alii geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Angheni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:4

68e minuut.
Lagovschi onderschept slim de pass. Lagovschi geeft een lange en hoge pass. Hioarî probeert de bal aan de voet te houden. Butnarciuc is nu in balbezit. Butnarciuc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Angheni met een harde bal richting middenveld. Caliniuc heeft problemen om de bal te vangen. Istrate is nu in balbezit. Lagovschi is nu in balbezit. Lagovschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Majd passt de bal in één keer door. Ghernaja rent richting de bal. Lagovschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagovschi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Dubăsari 75%, Juventus Chișinău 25%.
`Alfa-Nistru` Dubăsari - Juventus Chișinău 0:4