Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cartier` Căuşeni FC Besiktas Chisinau
Normal Tactiek 3412 - fix
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten solide
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Cozmalî is nu in balbezit. Cozmalî passt de bal zonder na te denken. Garabadjiu is nu in balbezit. Xydous onderschept slim de pass. Xydous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter passt de bal zonder na te denken. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass. Folgheraiter kopt de bal weg. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous schiet op doel. Griciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:1

9e minuut.
Xydous rent richting de bal. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter passt de bal in één keer door. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Məhərrəmov geeft een hoge lob. Griciuc probeert naar een medespeler te passen. Bajucov kopt de bal weg. Klungelig pakt Folgheraiter de bal. Folgheraiter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişin passt de bal met de wreef. Gheorghiev rent richting de bal. Folgheraiter verovert de bal door een tackle van achteren. Folgheraiter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:2

26e minuut.
Məhərrəmov met een snelle inworp. Bajucov rent richting de bal. Bajucov passt de bal zonder na te denken. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişin is nu in balbezit. Mişin speelt de bal door. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lupuşor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişin verovert de bal door een tackle van achteren. Mişin met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal in één keer door. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

38e minuut.
Lupuşor is nu in balbezit. Mişin verovert de bal door een tackle van achteren. Mişin passt de bal zonder na te denken. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mişin is nu in balbezit. Mişin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bajucov de bal. Bajucov geeft een lange en hoge pass. Xydous springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 80%, FC Besiktas Chisinau 20%.
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:2

51e minuut.
Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gheorghiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ... Griciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:3

59e minuut.
Gheorghiev is nu in balbezit. Xydous onderschept slim de pass. Cozmalî is nu in balbezit. Folgheraiter onderschept slim de pass. Folgheraiter schiet op doel. Griciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:4

60e minuut.
Cobirman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baldovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous onderschept slim de pass. Mişin is nu in balbezit. Mişin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:5

63e minuut.
Mişin passt de bal zonder na te denken. Folgheraiter met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous draait met de bal, schiet en ... Griciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:6

64e minuut.
Gheorghiev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məhərrəmov met een snelle inworp. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Budeanu komt het veld opgelopen. Bubuioc komt het veld opgelopen. Volosciuc komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Bajucov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Barajas geeft de bal voor. Klungelig pakt Cozmalî de bal. Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mişin controleert de bal met de borst. Mişin geeft een hoge lob. Xydous rent richting de bal. Budeanu is nu in balbezit. Budeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Volosciuc is nu in balbezit. Casim verovert de bal door een tackle van achteren. Casim met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:7

83e minuut.
Caziuc probeert naar een medespeler te passen. Taur is nu in balbezit. Xydous maakt een afschuwelijke overtreding. Xydous krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Barajas met een sublieme pass. Bajucov rent richting de bal. Bajucov met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Volosciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous is nu in balbezit. Xydous passt de bal met de wreef. Budeanu is nu in balbezit. Budeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barajas speelt de bal door. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov passt de bal in één keer door. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:8

89e minuut.
Klungelig pakt Məhərrəmov de bal. Məhərrəmov met een sublieme pass. Budeanu is nu in balbezit. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 83%, FC Besiktas Chisinau 17%.
`Cartier` Căuşeni - FC Besiktas Chisinau 0:8