Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Donduşeni Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
18.3 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kargaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargaja geeft de bal voor. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:1

3e minuut.
Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Hobbock speelt de bal door. Jus met een sublieme pass. Huntelaar heeft problemen om de bal te vangen. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Cruţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Huntelaar de bal. Huntelaar probeert naar een medespeler te passen. Jus rent richting de bal. Jus geeft de bal voor. Huntelaar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:2

8e minuut.
Daar is Kargaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costneco rent richting de bal. Kargaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kargaja geeft de bal voor. Pereira krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cruţu met een sublieme pass. Klungelig pakt Przesmycki de bal. Costneco bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cruţu trapt de bal weg. Inworp. Przesmycki met een snelle inworp. Kargaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargaja geeft de bal voor. Cruţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Handja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Przesmycki heeft problemen om de bal te vangen. Przesmycki geeft de bal voor. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus geeft een hoge lob. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:3

16e minuut.
Obrijanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przesmycki met een snelle inworp. Daninos rent richting de bal. Daninos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:4

18e minuut.
Jus met de inworp. Kargaja speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:5

20e minuut.
Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki geeft een hoge lob. Huntelaar kopt de bal weg. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:6

22e minuut.
Şvarţman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:7

22e minuut.
Daar is Cinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een hoge lob. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kargaja passt de bal zonder na te denken. Şvarţman heeft problemen om de bal te vangen. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:8

26e minuut.
Cîsa kopt de bal weg. Daninos is nu in balbezit. Daninos passt de bal met de wreef. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cruţu neemt vlug de vrije trap. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Cruţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daninos maakt een snoekduik en kopt de bal. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Şvarţman rent richting de bal. Şvarţman speelt de bal door. Pereira is nu in balbezit. Jus is nu in balbezit. Jus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus geeft een hoge lob. Huntelaar heeft problemen om de bal te vangen. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:9

38e minuut.
Cerempei rent richting de bal. Kargaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kargaja passt de bal zonder na te denken. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:10

39e minuut.
Kargaja geeft de bal voor. Jus kopt de bal weg. Pereira rent richting de bal. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:11

41e minuut.
Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar speelt de bal door. Klungelig pakt Daninos de bal. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kargaja geeft een hoge lob. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Daninos is nu in balbezit. Daninos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Costneco heeft problemen om de bal te vangen. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki passt de bal in één keer door. Daninos heeft problemen om de bal te vangen. Daninos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Donduşeni 84%, Prutul Vladesti 16%.
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:11

48e minuut.
Jus met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos is nu in balbezit. Daninos haalt uit met een fantastische trap. Cruţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:12

52e minuut.
Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Obrijanu rent richting de bal. Daninos verovert de bal door een tackle van achteren. Daninos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:13

55e minuut.
Kargaja probeert de bal met de borst te controleren. Kargaja passt de bal in één keer door. Przesmycki geeft een hoge lob. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jus geeft de bal voor. Huntelaar kopt de bal weg. Daar is Daninos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:14

58e minuut.
Lisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel. Cruţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:15

60e minuut.
Inworp. Migali komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tamazlicaru kopt de bal weg. Phi Cường heeft problemen om de bal te vangen. Cinov rent richting de bal. Cinov passt de bal zonder na te denken. Kubiński probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jus probeert naar een medespeler te passen. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:16

64e minuut.
Daar is Cinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinov passt de bal in één keer door. Cerempei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kubiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burdan met een snelle inworp. Tamazlicaru is nu in balbezit. Tamazlicaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Phi Cường trapt de bal weg van het doel. Jus speelt de bal door. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jus rent richting de bal. Jus geeft de bal voor. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel. Cruţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:17

76e minuut.
Jus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pereira de bal. Pereira geeft een hoge lob. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:18

78e minuut.
Huntelaar rent richting de bal. Migali is nu in balbezit. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Migali heeft problemen om de bal te vangen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:19

84e minuut.
Cruţu trapt de bal weg van het doel. Hobbock kopt de bal weg. Pereira speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Migali de bal onder controle te krijgen. Migali haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:20

87e minuut.
Kargaja is nu in balbezit. Tamazlicaru begaat een overtreding. Kargaja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:21

90e minuut.
Cruţu geeft de bal voor. Inworp. Przesmycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kargaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargaja geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Donduşeni 83%, Prutul Vladesti 17%.
`Farm Expo` Donduşeni - Prutul Vladesti 0:22