Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti Sasa, Grisa si Ion
Normal Tactiek 532D
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Caşcavalov speelt de bal door. Gaţcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Ricardo de bal. Gaţcan is nu in balbezit. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:2

8e minuut.
Pohl passt de bal in één keer door. Del Sole speelt de bal door. Daar is Ciubuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. Nuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:3

11e minuut.
Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal met de wreef. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel. Nuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:4

13e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Chiosea is nu in balbezit. Met opzet legt Del Sole zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Del Sole naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Caproşu geeft de bal voor. Ciubuc rent richting de bal. Met opzet legt Chiosea zijn tegenspeler op de grond. Chiosea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Docuciaev de bal. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel. Nuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cipilevschi heeft problemen om de bal te vangen. Barbalias rent richting de bal. Barbalias passt de bal in één keer door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bereziuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal in één keer door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vasuleanu speelt de bal door. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... Nuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:5

28e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal met de wreef. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel. Nuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:6

31e minuut.
Bereziuc rent richting de bal. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc passt de bal met de wreef. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Barbalias onderschept slim de pass. Barbalias passt de bal met de wreef. Vasuleanu geeft de bal voor. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hadač geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaţcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Nuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:7

41e minuut.
Daar is Barbalias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbalias geeft de bal voor. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. Ricardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:8

43e minuut.
Ricardo schiet op doel. Gaţcan probeert de bal aan de voet te houden. Barbalias geeft de bal voor. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pohl haalt uit met een fantastische trap. Chiosea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbalias neemt de hoekschop. Ciubuc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Şoldăneşti 72%, Sasa, Grisa si Ion 28%.
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:8

51e minuut.
Caproşu geeft een hoge lob. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal zonder na te denken. Barbalias is nu in balbezit. Barbalias geeft de bal voor. Nuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl rent richting de bal. Pohl met een sublieme pass. Daar is Ciubuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cuţu kopt de bal weg. Daar is Barbalias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbalias passt de bal zonder na te denken. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Corman heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal in één keer door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl schiet op doel. De bal raakt de paal. Nuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cebanov kopt de bal weg. Barbalias is nu in balbezit. Barbalias met een sublieme pass. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vasuleanu heeft problemen om de bal te vangen. Vasuleanu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Docuciaev de bal onder controle te krijgen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corman de bal. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Nuta bokst de bal weg.

79e minuut.
Barbalias geeft een hoge lob. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereziuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cuţu kopt de bal weg. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Ţîgîrlan is nu in balbezit. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barbalias passt de bal met de wreef. Pohl geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiosea de bal. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Nuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Şoldăneşti 81%, Sasa, Grisa si Ion 19%.
`CMC-Knauf` Şoldăneşti - Sasa, Grisa si Ion 0:8