Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BVB1909 FC Dacia Chișinău
433 Tactiek Dec`2022
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Fîntînă bereikt de bal nog maar net als eerste. Modîrcă verovert de bal door een tackle van achteren. Modîrcă geeft de bal voor. Al Daly rent richting de bal. Al Daly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:1

6e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Modîrcă is nu in balbezit. Vlaicu begaat een overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tulbure met een harde bal richting middenveld. Burgoci kopt de bal weg. Irimciuc met een sublieme pass. Modîrcă is nu in balbezit. Modîrcă met een sublieme pass. Tulbure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vlaicu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoci met de inworp. Irimciuc heeft problemen om de bal te vangen. Irimciuc geeft de bal voor. Tulbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cauşnean rent richting de bal. Cauşnean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:2

15e minuut.
Climanas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Gamasi met een snelle inworp. Cauşnean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauşnean geeft een lange en hoge pass. Tulbure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al Daly kan de bal niet met de borst controleren. Tulbure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al Daly rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:3

16e minuut.
Modîrcă is nu in balbezit. Cauşnean probeert naar een medespeler te passen. Al Daly rent richting de bal. Al Daly haalt uit met een fantastische trap. Climanas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Gamasi neemt de hoekschop. Tulbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Burgoci is nu in balbezit. Burgoci passt de bal in één keer door. Fîntînă bereikt de bal nog maar net als eerste. Modîrcă onderschept slim de pass. Modîrcă draait met de bal, schiet en ... Tulbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:4

21e minuut.
El Gamasi met de inworp. Burgoci speelt de bal door. Cauşnean rent richting de bal. Cauşnean schiet op doel. Tulbure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:5

38e minuut.
Michniewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cernavca komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tulbure met een sublieme pass. Burgoci kopt de bal weg. Cauşnean rent richting de bal. Modîrcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Modîrcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB1909 83%, FC Dacia Chișinău 17%.
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:5

51e minuut.
Cauşnean rent richting de bal. Cauşnean geeft een hoge lob. Al Daly probeert de bal aan de voet te houden. Modîrcă rent richting de bal. Modîrcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:6

55e minuut.
Cauşnean rent richting de bal. Al Daly is nu in balbezit. Al Daly speelt de bal door. Modîrcă rent richting de bal. Modîrcă schiet op doel. Tulbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cecoi geeft een hoge lob. Burgoci kopt de bal weg. Vlaicu controleert de bal met de borst. Modîrcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Modîrcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:7

60e minuut.
Şandler rent richting de bal. Burgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci met een sublieme pass. Cauşnean is nu in balbezit. Cauşnean haalt uit met een fantastische trap. Tulbure bokst de bal weg.

62e minuut.
Fîntînă verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci onderschept slim de pass. Burgoci met een sublieme pass. Cauşnean rent richting de bal. Cauşnean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tulbure met een sublieme pass. Burgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoci passt de bal in één keer door. Modîrcă rent richting de bal. Modîrcă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fîntînă bereikt de bal nog maar net als eerste. Modîrcă verovert de bal door een tackle van achteren. Modîrcă passt de bal met de wreef. Cauşnean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauşnean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Irimciuc geeft een hoge lob. Cecoi kan de bal niet met de borst controleren. El Gamasi geeft een hoge lob. Al Daly rent richting de bal. Al Daly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:8

72e minuut.
Fîntînă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irimciuc is nu in balbezit. Irimciuc geeft een hoge lob. Tulbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Doeltrap. Tulbure trapt de bal weg van het doel. El Gamasi met een sublieme pass. Al Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Daly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:9

78e minuut.
Modîrcă is nu in balbezit. Modîrcă schiet op doel. Fîntînă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El Gamasi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Climanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Daly onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:10

85e minuut.
El Gamasi onderschept slim de pass. El Gamasi speelt de bal door. Irimciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modîrcă rent richting de bal. Modîrcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB1909 69%, FC Dacia Chișinău 31%.
BVB1909 - FC Dacia Chișinău 0:10