Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Glodeni LETS
Normal Tactiek AMICAL 3 ATK
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 25.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


17e minuut.
Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan probeert naar een medespeler te passen. Netiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu rent richting de bal. Ghemu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc geeft een hoge lob. Cîrjăleanu kan de bal niet met de borst controleren. Coşcei verovert de bal door een tackle van achteren. Coşcei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lozovan is nu in balbezit. Lozovan passt de bal met de wreef. Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Copacii draait met de bal, schiet en ... Sula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 47%, LETS 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Alfa-Nistru` Glodeni - LETS 0:0

47e minuut.
Copacii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enico is nu in balbezit. Enico geeft een lange en hoge pass. Ghemu rent richting de bal. Ghemu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Oneianu passt de bal zonder na te denken. Netiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Netiaga geeft een hoge lob. Lozovan rent richting de bal. Lozovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sula bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Nistreanu rent richting de bal. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu met een sublieme pass. Lozovan is nu in balbezit. Lozovan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - LETS 0:1

59e minuut.
Netiaga probeert naar een medespeler te passen. Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan passt de bal met de wreef. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Lozovan de bal. Enico is nu in balbezit. Enico speelt de bal door. Ghemu is nu in balbezit. Ghemu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 41%, LETS 59%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - LETS 0:1