Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Ionel` Cahul Bayer04
Normal Tactiek New433
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 29.2
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Martalog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martalog geeft een lange en hoge pass. Acerbi kan de bal niet met de borst controleren. Panfile rent richting de bal. Panfile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sinkiewicz is nu in balbezit. Chirin is nu in balbezit. Sinkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sinkiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sinkiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Barbaneagra rent richting de bal. Hérnandez Santos rent richting de bal. Criveleanu begaat een overtreding. Criveleanu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hérnandez Santos met de inworp. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec geeft de bal voor. Acerbi is nu in balbezit. Acerbi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 0:1

25e minuut.
Acerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Acerbi passt de bal in één keer door. Panfile rent richting de bal. Panfile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 0:2

33e minuut.
Dillen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamza controleert de bal met de borst. Hamza passt de bal in één keer door. Acerbi rent richting de bal. Acerbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Martalog passt de bal zonder na te denken. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile is nu in balbezit. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 0:3

40e minuut.
Criveleanu rent richting de bal. Strzelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strzelec met een sublieme pass. Panfile rent richting de bal. Panfile draait met de bal, schiet en ... Chiselev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 0:4

44e minuut.
Corotici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Escari ... Strafschop! Hamza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 68%, Bayer04 32%.
`Ionel` Cahul - Bayer04 1:4

46e minuut.
Fedorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorin geeft de bal voor. Panfile kopt de bal weg. Acerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Hérnandez Santos met een snelle inworp. Strzelec controleert de bal met de borst. Strzelec passt de bal zonder na te denken. Panfile bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - Bayer04 1:5

56e minuut.
Fedorin rent richting de bal. Fedorin passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Corotici passt de bal in één keer door. Dillen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chirin de bal. Acerbi rent richting de bal. Acerbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos geeft een hoge lob. Acerbi krijgt zijn hoofd ertegen. Panfile rent richting de bal. Panfile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Goulart onderschept slim de pass. Goulart geeft een lange en hoge pass. Daar is Strzelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panfile bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dillen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamza rent richting de bal. Escari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 69%, Bayer04 31%.
`Ionel` Cahul - Bayer04 1:5