Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti Dinamo87
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Angheluţov speelt de bal door. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebădă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnipru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Lebădă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:1

6e minuut.
Balagan met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru draait met de bal, schiet en ... Chetrianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Calinici rent richting de bal. Calinici probeert naar een medespeler te passen. Jorza speelt de bal door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chetrianu met een harde bal richting middenveld. Angheluţov kopt de bal weg. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov speelt de bal door. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Chetrianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:2

24e minuut.
Badalov met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Angheluţov kopt de bal weg. Zadnipru is nu in balbezit. Klungelig pakt Zadnipru de bal. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Friptu is nu in balbezit. Friptu passt de bal in één keer door. Chetrianu rent richting de bal. Zadnipru verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:3

29e minuut.
Badalov verovert de bal door een tackle van achteren. Badalov passt de bal zonder na te denken. Zadnipru is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lebădă de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Castaveţ is nu in balbezit. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Chetrianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:4

35e minuut.
Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru speelt de bal door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Chetrianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:5

37e minuut.
Friptu is nu in balbezit. Angheluţov onderschept slim de pass. Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Sivaram de bal. Zadnipru rent richting de bal. Buchie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buchie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Şoldăneşti 77%, Dinamo87 23%.
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:5

51e minuut.
Badalov is nu in balbezit. Badalov geeft de bal voor. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru schiet op doel. Chetrianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:6

54e minuut.
Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru geeft een lange en hoge pass. Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Cremer komt het veld opgelopen. Sârb komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sivaram geeft een lange en hoge pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Friptu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu met een sublieme pass. Sârb rent richting de bal. Sârb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Curchi is nu in balbezit. Badalov onderschept slim de pass. Cremer speelt de bal door. Sârb rent richting de bal. Sârb schiet op doel. Chetrianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:7

69e minuut.
Curchi passt de bal met de wreef. Castaveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb schiet op doel. Chetrianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:8

71e minuut.
Sivaram is nu in balbezit. Calinici onderschept slim de pass. Calinici passt de bal met de wreef. Sârb rent richting de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lebădă probeert naar een medespeler te passen. Angheluţov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheluţov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jorza geeft een lange en hoge pass. Angheluţov controleert de bal met de borst. Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:9

83e minuut.
Anatol rent richting de bal. Anatol geeft een lange en hoge pass. Angheluţov is nu in balbezit. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:10

89e minuut.
Inworp. Sivaram met de inworp. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Şoldăneşti 73%, Dinamo87 27%.
`Hidrocentrala` Şoldăneşti - Dinamo87 0:11