Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Leova M@nchester united stars fc
Normal Tactiek adik 1-1
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
16.9 gemiddelde waardering 57.7
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Dragoman controleert de bal met de borst. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic geeft een lange en hoge pass. Berthet rent richting de bal. Berthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Calaşnic is nu in balbezit. Berthet is nu in balbezit. Calaşnic rent richting de bal. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cirolini neemt de hoekschop. Calaşnic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:1

9e minuut.
Ciumacenco speelt de bal door. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic speelt de bal door. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:2

12e minuut.
Patlatîi probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco rent richting de bal. Vîrlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumacenco geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:3

15e minuut.
Vîrlan is nu in balbezit. Vîrlan met een sublieme pass. Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft een hoge lob. Calaşnic maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Berthet de bal. Ciumacenco met een sublieme pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic schiet op doel. Handuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:4

19e minuut.
Cirolini geeft een lange en hoge pass. Saptefrati probeert de bal met de borst te controleren. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. Handuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:5

21e minuut.
Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco speelt de bal door. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:6

22e minuut.
Vîrlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîrlan passt de bal zonder na te denken. Berthet rent richting de bal. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:7

25e minuut.
Kofidis probeert de bal met de borst te controleren. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Saptefrati de bal onder controle te krijgen. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco passt de bal in één keer door. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:8

32e minuut.
Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic speelt de bal door. Berthet rent richting de bal. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:9

33e minuut.
Calaşnic met een sublieme pass. Berthet rent richting de bal. Berthet geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vîrlan is nu in balbezit. Berthet onderschept slim de pass. Berthet geeft een lange en hoge pass. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:10

38e minuut.
Kofidis geeft een lange en hoge pass. Berthet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciumacenco de bal. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic schiet op doel. Handuca bokst de bal weg.

39e minuut.
Christofileas is nu in balbezit. Christofileas met een sublieme pass. Cirolini probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. Handuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:11

41e minuut.
Ciumacenco speelt de bal door. Doknić is nu in balbezit. Doknić geeft de bal voor. Berthet rent richting de bal. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Handuca speelt de bal door. Christofileas kopt de bal weg. Doknić rent richting de bal. Doknić geeft een lange en hoge pass. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Berdos kopt de bal weg. Kofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofidis geeft een lange en hoge pass. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Calaşnic de bal. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 85%, M@nchester united stars fc 15%.
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:11

46e minuut.
Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić met een sublieme pass. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:12

50e minuut.
Berthet rent richting de bal. Berthet probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. Handuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:13

52e minuut.
Christofileas speelt de bal door. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berthet de bal. Berthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Berthet met een sublieme pass. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Doknić met een snelle inworp. Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft de bal voor. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. Handuca bokst de bal weg.

62e minuut.
Doknić passt de bal in één keer door. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet maakt een snoekduik en kopt de bal. Calaşnic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:14

64e minuut.
Berthet geeft een lange en hoge pass. Diavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Diavor geeft een hoge lob. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doknić geeft een hoge lob. Berthet heeft problemen om de bal te vangen. Berthet passt de bal in één keer door. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cirolini geeft een lange en hoge pass. Calaşnic heeft problemen om de bal te vangen. Diavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet onderschept slim de pass. Berthet draait met de bal, schiet en ... Handuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap. Handuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:15

67e minuut.
Berdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic onderschept slim de pass. Calaşnic met een sublieme pass. Berthet is nu in balbezit. Berthet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kofidis rent richting de bal. Kofidis geeft een hoge lob. Ciumacenco kopt de bal weg. Berthet rent richting de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:16

76e minuut.
Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini passt de bal in één keer door. Daar is Ciumacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:17

80e minuut.
Schwartz geeft de bal voor. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic passt de bal in één keer door. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. Handuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciumacenco kopt de bal weg. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic geeft een lange en hoge pass. Handuca bokst de bal weg. Berthet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:18

86e minuut.
Klungelig pakt Bîcov de bal. Kofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofidis geeft een hoge lob. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Matcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas geeft een lange en hoge pass. Berthet heeft problemen om de bal te vangen. Berthet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 80%, M@nchester united stars fc 20%.
`Laredonax` Leova - M@nchester united stars fc 0:18