Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Prometeu-T` Hînceşti F.C. KENTFOREST
Normal Tactiek Extrema
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Mandu met de inworp. Krzętowski kan de bal niet met de borst controleren. Krzętowski passt de bal in één keer door. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Timpu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogza de bal. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov draait met de bal, schiet en ... Vacari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Krzętowski is nu in balbezit. Timpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timpu speelt de bal door. Daar is Mandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:1

12e minuut.
Budevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Budevici geeft de bal voor. Arsene bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsene haalt uit met een fantastische trap. Vacari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:2

14e minuut.
Bili met een snelle inworp. Arsene probeert de bal met de borst te controleren. Arsene passt de bal met de wreef. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:3

16e minuut.
Krzętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Arsene met een sublieme pass. Stoianov rent richting de bal. Stoianov schiet op doel. Bogza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:4

31e minuut.
Gavrilaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bili met de inworp. Arsene rent richting de bal. Arsene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gavrilaş is nu in balbezit. Bili onderschept slim de pass. Bili geeft de bal voor. Stoianov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:5

34e minuut.
Inworp. Bili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski speelt de bal door. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski geeft een lange en hoge pass. Arsene bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stoianov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bîcicov de bal. Timpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsene bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bili speelt de bal door. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov passt de bal met de wreef. Arsene rent richting de bal. Arsene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gavrilaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bili onderschept slim de pass. Bili passt de bal met de wreef. Stoianov rent richting de bal. Stoianov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 80%, F.C. KENTFOREST 20%.
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:5

49e minuut.
Timpu geeft een hoge lob. Arsene geeft een lange en hoge pass. Mandu speelt de bal door. Stoianov rent richting de bal. Stoianov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Stoianov rent richting de bal. Stoianov geeft een lange en hoge pass. Arsene bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsene draait met de bal, schiet en ... Vacari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bili kopt de bal weg. Stirbu is nu in balbezit. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Stoianov rent richting de bal. Stoianov draait met de bal, schiet en ... Vacari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoianov rent richting de bal. Stoianov geeft de bal voor. Arsene rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Caplinschi rent richting de bal. Krzętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Arsene is nu in balbezit. Arsene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cerchez is nu in balbezit. Arsene onderschept slim de pass. Arsene met een sublieme pass. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski speelt de bal door. Klungelig pakt Bogza de bal. Stoianov onderschept slim de pass. Stoianov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:6

73e minuut.
Arsene is nu in balbezit. Arsene geeft een lange en hoge pass. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:7

74e minuut.
Vacari met een harde bal richting middenveld. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:8

86e minuut.
Krzętowski geeft een lange en hoge pass. Bogza heeft problemen om de bal te vangen. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov haalt uit met een fantastische trap. Vacari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:9

87e minuut.
Gavrilaş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bili met een snelle inworp. Arsene rent richting de bal. Arsene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Krzętowski probeert de bal met de borst te controleren. Krzętowski passt de bal in één keer door. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov schiet op doel. Vacari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 91%, F.C. KENTFOREST 9%.
`Prometeu-T` Hînceşti - F.C. KENTFOREST 0:9