Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Călăraşi Aurora Borealis
Normal Tactiek Котлета
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Jijin rent richting de bal. Ganziuc is nu in balbezit. Jijin verovert de bal door een tackle van achteren. Jijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:1

17e minuut.
Rudeţ rent richting de bal. Rudeţ geeft de bal voor. Untu heeft problemen om de bal te vangen. Jijin rent richting de bal. Jijin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojtczak de bal onder controle te krijgen. Nudelman is nu in balbezit. Wojtczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtczak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nunu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprelov speelt de bal door. Rudeţ speelt de bal door. Jijin is nu in balbezit. Jijin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:2

31e minuut.
Colesnicov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudeţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maştaler is nu in balbezit. Maştaler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:3

32e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Wojtczak passt de bal in één keer door. Covileac met een sublieme pass. Jijin rent richting de bal. Jijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:4

38e minuut.
Untu geeft een hoge lob. Rachieru kopt de bal weg. Inworp. Rudeţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covileac geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Colesnicov geeft de bal voor. Inworp. Rudeţ met de inworp. Covileac is nu in balbezit. Covileac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rudeţ probeert naar een medespeler te passen. Maştaler rent richting de bal. Maştaler passt de bal zonder na te denken. Jijin rent richting de bal. Jijin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 83%, Aurora Borealis 17%.
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:4

48e minuut.
Covileac met een sublieme pass. Rudeţ geeft de bal voor. Daar is Untu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verdîş trapt de bal weg. Covileac kopt de bal weg. Daar is Jijin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin schiet op doel. Paal! Verdîş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Covileac bereikt de bal nog maar net als eerste. Covileac probeert naar een medespeler te passen. Wojtczak speelt de bal door. Jijin rent richting de bal. Jijin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:5

56e minuut.
Jijin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ganziuc de bal onder controle te krijgen. Maştaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maştaler schiet op doel. Untu probeert de bal aan de voet te houden. Verdîş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Rudeţ met een sublieme pass. Covileac is nu in balbezit. Covileac passt de bal in één keer door. Jijin rent richting de bal. Jijin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maştaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maştaler geeft een lange en hoge pass. Daar is Iuşcenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin is nu in balbezit. Jijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:6

65e minuut.
Wojtczak passt de bal in één keer door. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin passt de bal met de wreef. Maştaler is nu in balbezit. Maştaler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maştaler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colesnicov de bal. Rudeţ geeft een hoge lob. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Untu speelt de bal door. Iuşcenco speelt de bal door. Volîneţ rent richting de bal. Jijin verovert de bal door een tackle van achteren. Jijin geeft de bal voor. Paal! Verdîş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak passt de bal zonder na te denken. Jijin rent richting de bal. Jijin schiet op doel. Verdîş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:7

90e minuut.
Aprelov rent richting de bal. Aprelov probeert naar een medespeler te passen. Rudeţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Untu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maştaler onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 88%, Aurora Borealis 12%.
`Farm Expo` Călăraşi - Aurora Borealis 0:8